in

Eerlijke Bridget Maasland deelt pikante foto

Bridget Maasland heeft een wel heel pikant plaatje gedeeld met haar volgers. De presentatrice schrijft er eerlijk bij dat ze in die tijd het gevoel had dat ze teveel woog…

De foto komt uit een oude FHM-shoot van Bridget in haar jongere jaren. Ze schrijft er bij: “En dan te bedenken dat ik mijzelf destijds te dik vond.” Ze geeft haar volgers nog een boodschap mee. “Hou van jezelf!”

Lees ook  Vrouw beseft dat echtgenoot een minnares heeft – regelt verjaardagscadeau dat hij nooit meer zal vergeten.

De presentatrice van De Zwakste Schakel is in de coronacrisis wel vaker op de nostalgische tour. Zo toverde ze laatst nog, ter gelegenheid van Moederdag, een zoete babyfoto van zichzelf boven water. “Wat een schattige baby was ik”, schreef Bridget erbij.

Bridget plaatste naast de aandoenlijke jeugdfoto ook een foto van haar moeder. Ze schreef daarbij: “Lieve mama, papa en jij zitten al weken thuis.

Lees ook  Man redt eigen leven door met smartphone pijl af te weren

Elke dag kom ik bij jullie langs om de hond te verzorgen en jullie boodschappen te bezorgen. En toch is er nog nooit zo’n grote afstand geweest.

Geen knuffels, elkaar niet fysiek kunnen troosten terwijl we dat nu juist zo hard nodig hebben. Ik ben ontzettend trots op jullie en houd van jullie. To the moon and back. #wateenschattigebabywasik”.

Zo ziet de broer van Nikkie de Jager eruit!

Wow! Zoveel verdient rapper Boef