in

Eenzame opa laat zijn fortuin achter aan iemand waarvan hij dacht dat deze het meer verdiende dan zijn familie

Als een familielid overlijdt, laten ze hun welvaart doorgaans achter aan hun familieleden. Maar niet in dit geval! Ronald Butcher overleed in maart 2013. Hij was 75. Zijn erfenis bedroeg meer dan 700.000 euro, en geen centiem ging naar zijn familie! Ronald gaf het allemaal aan een man genaamd Daniel Sharp.

Sharp had ooit de gootstenen van Butcher gratis schoongemaakt, en de twee werden vrienden. Ze waren al zes jaar vrienden. Twee maanden voor zijn dood veranderde Butcher zijn testament in het voordeel van Sharp.

Lees ook  Brandweerman verliest dochtertje van 5 maanden oud aan coronavirus

Uiteraard vocht zijn familie het testament aan. Sharp zegt dat hij niets te maken heeft met de verandering van het testament. De advocaat van Sharp argumenteert dat Butcher een eenzame man was en dat Sharp zijn enige vriend was.

De advocaat zei verder dat Butcher ervan hield om Sharp over zijn zoon te horen praten en dat Butcher goed wist wat hij deed toen hij zijn testament veranderde. Het lijkt erop dat de familie de oude man verwaarloosde en nu hij er niet meer is hadden ze gewild dat ze meer tijd met hem hadden doorgebracht. Nu willen ze gewoon zijn geld.

Lees ook  9 dingen die je absoluut niet moet stofzuigen

De advocaat van de familie Butcher zegt dat hij weliswaar mentaal stabiel was, maar dat deze beslissing “vreemd” en “verdacht” is.

Om de tragedie compleet te maken, werd het lichaam van Butcher pas twee maanden na zijn dood aangetroffen.

Lijkt dit op een familie die bezorgd was om hem? Een telefoontje af en toe is uiteraard niet voldoende.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

De kat slaapt middenin de tram. Als passagiers het beest beter bekijken, zien ze dat er iets niet klopt

Hij plaatste een foto van zijn zoekgeraakte hond. De mail die hij toen ontving, zorgde ervoor dat hij razendsnel naar de deur rende