in

Eenzame man kocht een puppy om hem gezelschap te houden – maar dagen later ontdekt hij zijn gigantische blunder

Veel hondenbezitters zijn zich ervan bewust dat het gezond is om thuis een hond te hebben. Onderzoek heeft ook aangetoond dat een hond kan bijdragen aan het verminderen van stress, het verhogen van de activiteit en tegengaan van eenzaamheid.

Een man in China besloot daarom, met het bovenstaande in zijn achterhoofd, om een puppy te kopen bij een plaatselijke dierenwinkel. De man was nogal eenzaam en dat was hij nu wel eens zat.

Het kopen van een hond ging echter niet helemaal volgens plan. In de dierenwinkel waren er niet alleen maar honden in het hondenhok, schrijft Unilad en andere internationale media.

Lees ook  Twee paarden doodgevroren nadat ze in de vrieskou achtergelaten werden.

De man bezocht zijn plaatselijke dierenwinkel en koos een schattige puppy, die hij voor een goede prijs kreeg. Kort nadat hij zijn nieuwe beste vriend naar huis had gebracht, ontdekte de man dat het dier zich een beetje vreemd begon te gedragen.

Het nieuwe maatje van de man rende niet als een hond en weigerde het hondenvoer te eten dat hij hem gaf. Uiteindelijk had de man er genoeg van en besloot hij om foto’s van zijn hond te uploaden naar de populaire app Wechat, waar hij vroeg welke hondenras hij had gekocht.

Hij kreeg al snel antwoord. Het bleek dat de man niet een hond, maar een rat had gekocht. Met andere woorden, de dierenwinkel had hem niet een hond verkocht, maar een bamboerat. Deze specifieke soort ratten eet voornamelijk bamboe.

Lees ook  Ze geven de tijger in de dierentuin een levende geit te eten. Wat er dan gebeurt had echt niemand verwacht!

Dit verklaart ook waarom de nieuwe “puppy” van de man weigerde om hondenvoer te eten en alleen ‘s nachts wakker zou zijn. De bamboerat is namelijk een nachtdier.

Het was duidelijk dat de man geen idee had hoe hij voor de rat moest zorgen en besloot daarom zijn huisdier weg te geven. Laten we eerlijk zijn, dit is waarschijnlijk de beste uitkomst was voor de bamboerrat, omdat het nu in de juiste omgeving zal kunnen leven.

Beide moeders dragen dezelfde baby: „Dacht niet dat het mogelijk was.”

Verbluffende beelden: apenmoeder speelt onvergetelijke scène uit De Leeuwenkoning na