in

Een zwangere vrouw overleed nadat ze peterseliestelen inbracht in haar vagina om een miskraam uit te lokken.

Een zwangere vrouw overleed nadat ze peterseliestelen inbracht in haar vagina om een miskraam uit te lokken. Het schokkende incident vond plaats in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires en komt dagen nadat de Senaat van het land het wetsvoorstel om abortus uit de strafwet te halen wegstemde.

De lokale media rapporteert dat de 34-jarige vrouw genaamd Liz de peterseliestelen in haar vagina inbracht in de hoop zo een miskraam uit te lokken.

Lees ook  Haar vader begeleidt haar naar het altaar. Maar blijf goed naar haar linkerhand kijken… WAUW!

Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht waar dokters haar baarmoeder moesten verwijderen omdat het geïnfecteerd was geraakt. Het slachtoffer, een moeder van een tweejarige zoon, werd vervolgens overgebracht naar de spoedafdeling van een ander ziekenhuis.

Een woordvoerster van het ziekenhuis, Ana Paula Fagioli, verklaarde: “Ze ging naar het ziekenhuis met een septische shock en peterseliestelen in haar baarmoeder. De baarmoeder is steriel, het heeft geen bacteriën.”

Lees ook  Aleksey (20) wil zijn vriendin bewijzen hoeveel hij van haar houdt en vermoordt ex-vriendin

Volgens de media werd het slachtoffer door haar moeder naar het ziekenhuis gebracht omdat ze bang was om naar de gevangenis te moeten wegens het uitlokken van de miskraam.

De woordvoerster voegde er nog aan toe: “We wisten dat dit zou gebeuren en dit is het gevolg van een wanhopige moeder die dit alleen moet doorstaan.”

DE MOEDER VAN HET SLACHTOFFER ZAL NU VOOR HET TWEEJARIGE ZOONTJE ZORGEN.

Een dame uit Lieshout in Nederland kon haar ogen niet geloven toen ze achter een schot op haar zolder een reusachtig nest zag.

Een moeder overleed op de eerste schooldag nadat ze zich voor een auto gooide om haar twee kinderen en een vriend te beschermen.