in

Een vrouw neemt per ongeluk de pillen in die ze had gekocht om zwerfhonden te vergiftigen

Het is bekend dat karma onaangename ontmoetingen kan reserveren, maar wat een 51-jarige Peruaanse vrouw overkwam die zich wilde ontdoen van de zwerfhonden die rond haar huis hingen, kreeg een bittere nasmaak.

Moe van het voortdurend horen blaffen en constant zwerfdieren rond haar huis te zien, besloot de vrouw om wat pillen te kopen om de arme dieren te vergiftigen.

De vrouw maakte echter een ernstige vergissing door de tabletten voor honden in te slikken in plaats van de hoesttabletten.

Een fatale fout die het leven van de ongelukkige vrouw heeft gekost, die, volgens wat de lokale media meldden, zich meteen ziek begon te voelen.

Lees ook  Dode vrouw aangetroffen in woning Neede, man aangehouden

Geconfronteerd met verschillende episodes van stuiptrekkingen, haastten de familieleden van de vrouw zich naar het ziekenhuis van Manuel Núñez Butrón de Puno in de stad Platerìa, waar de vrouw naartoe werd vervoerd.

Ondanks de hulpverlening konden de artsen niets doen om de vrouw te redden die levenloos in het ziekenhuis aankwam.

Pas na de autopsie vonden de artsen de overblijfselen van de pillen die ze per ongeluk had ingenomen, waardoor de oorzaak van de tot dan toe mysterieuze dood van de vrouw werd vastgesteld.

Lees ook  Maxime Meiland klaar voor tweede kindje: ‘Heb al een donor gevonden’

Karma of niet, dit tragische ongeluk had volgens velen kunnen worden vermeden door simpelweg een plaatselijke reddingsorganisatie of stichting te bellen om achtergelaten dieren te helpen, in plaats van zelf het initiatief te nemen om het probleem op zo’n wrede manier op te lossen.

Een triest verhaal dat ons eraan herinnert hoe, in het leven en op de meest onverwachte manieren, het wiel ook de andere kant op kan draaien.

Jongen verbrijzelt kaak nadat batterij e-sigaret in mond explodeert

Frans Bauer raakt in paar weken elf kilo kwijt en onthult zijn geheim