in

Een vrouw loopt een tijdje zonder BH rond. Enkele weken later kan ze niet geloven hoe haar borsten veranderd zijn!

Bijna enkele vrouw draagt dagelijks een beha en sommigen zelfs ook ’s nachts. Beha’s zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Maar wist je dat je eigenlijk geen beha nodig hebt om je borsten groter en voller te doen lijken? Wat velen niet weten: je borsten elke dag in een beha wringen kan zelfs negatieve gevolgen hebben op je gezondheid en je uiterlijke verschijning. Als je je beha gewoon in de kast laat liggen, gebeuren er dingen waar je vast geen rekening mee had gehouden!

1. Je wint een behamaat
Dit is geen grap: Als je geen beha meer draagt, kan het voorvallen dat een B cup na verloop van tijd een C cup wordt. De reden daarvoor is dat je door geen beha te dragen de spieren onder je borsten traint waardoor ze groter gaan lijken.

2. De vorm van je borsten wordt mooier
Vele vrouwen denken dat ze hangborsten voorkomen door elke dag een beha te dragen. Het tegendeel is echter waar. Een Franse studie toont aan dat een beha ervoor zorgt dat de spieren onder de borsten niet meer geoefend worden, waardoor ze op termijn sneller zullen gaan hangen.

Lees ook  Ze lachten haar uit om haar gebit: Kijk nu eens! Het is moeilijk te geloven dat het hetzelfde meisje is

3. Je borsten worden gezonder
Beha’s op zich zijn niet noodzakelijk schadelijk voor je borsten. Maar een te kleine beha kan wel voor gezondheidsproblemen zorgen, zoals kortademigheid en huidirritaties. Als de borsten vrij kunnen bewegen, wordt de bloedsomloop verbeterd. Bovendien is het hygiënischer om geen beha te dragen, want op die manier kan het lichaamszweet zich al niet tussen de bandjes van je beha opstapelen.

4. Je zult je lekkerder voelen
Vele vrouwen houden van het gevoel om na een lange dag zich eigenlijk te kunnen bevrijden van die vervelende beha. Stel je nu eens voor dat je altijd van dit vrije gevoel zou kunnen genieten?

Lees ook  Wat deze hondeneigenaar deed zal je vertrouwen in de mens verwoesten. Maar wat een held deed om de hond te redden zal het herstellen!

5. Je bespaart geld
Het is niet eenvoudig om een geschikte beha te vinden. Vaak is de zoektocht naar een goede beha echt een lijdensweg en het kost je ook nog eens handenvol geld. Investeer je geld beter in iets dat je echt graag wil doen of echt nodig hebt!

6. Je bloedsomloop verbetert
Heb je er eigenlijk al eens over nagedacht welke invloed de bandjes van je beha op je lichaam hebben? Doordat de bloedvaten ter hoogte van de bandjes afgekneld worden, kan het bloed niet meer goed doorstromen. Dat heeft een negatieve invloed op je hele welzijn, waardoor je sneller moe en uitgeput raakt. Zonder beha zal je je op termijn frisser en lekkerder voelen!

Er zijn natuurlijk gevallen en situaties waarin een beha onontbeerlijk is, bijvoorbeeld als je gaat sporten.

DEEL deze belangrijke info met je vrienden op Facebook!

Kijkers diep onder de indruk van Laura (30) die bijna hetzelfde meemaakte als Anne Faber

Moeder denkt dat ze zwanger is van tweeling – dan kijken dokters van dichterbij en beseffen ze hun vergissing