in

Een vader slaat zijn vriend in mekaar nadat die zijn 1-jarige dochter had bepoteld.

De ouders van de 1-jarig meisje hebben alle vertrouwen als ze hun dochter in de handen van Jayson Newlun achterlaten. Jayson uit Missouri, 26 jaar oud, is vriend van de familie en ze hebben er dan ook geen enkel probleem mee hun dochter bij hem te laten terwijl ze snel even inkopen gaan doen. Een kwartiertje later merken ze echter dat ze iets vergeten zijn en moeten dus naar huis terugkeren. Als ze thuiskomen vinden ze Jayson en hun dochter in de kinderkamer.

Lees ook  Baby wordt zonder hersens geboren. 3 jaar later kunnen artsen het gewoonweg niet geloven als ze zijn scans zien

Jayson zit met de geslachtsorganen van het meisje te spelen terwijl hij met zichzelf speelt. De vader komt aangerend en de moeder barst in huilen uit. Bij het zien van dit tafereel verliest de man alle controle. Hij trekt een lade uit de kast en gaat de 26-jarige babyverkr*chter ermee te lijf. Gelukkig komt een buurman net op tijd de kamer binnen om te voorkomen dat Jayson doodgeslagen wordt.

De politie komt aan en neemt de bloedende man in hechtenis. Hij mag zich voor het gerecht verantwoorden. “Je zal voor je daden mogen boeten,” zegt de moeder nog tegen de man die ze eerst zo vertrouwde. Het enige antwoord dat uit Jaysons mond komt is, “Dat is maar te hopen.”

Lees ook  Mieneke’s (102) geheim om oud te worden: ”eet elke avond chips”

Wat een enorme teleurstelling moet dit moment voor de twee ouders geweest zijn. En we kunnen ons heel goed voorstellen dat ze hun kind niet gemakkelijk bij andere bekenden zullen achterlaten.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Foute boel in deze video: twee meisjes eten de pittigste pepers die er in de wereld bestaan en hebben daar onmiddellijk spijt van.

Ongewoon zicht: een egel zonder stekels krijgt toegewijde verzorging.