in

Een onbekende had het dier verminkt en mishandeld. Dat dit monster nog steeds vrij rondloopt, is ronduit verschrikkelijk

Waarschuwing: Deze reportage bevat foto’s en beelden die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

In de Roemeense hoofdstad Boekarest deed de televisiepresentatrice Anneka Svenska op een dag een vreselijke ontdekking. Ze engageert zich al enige tijd voor een dierenwelzijnsorganisatie en had dus al wel wat leed gezien, maar dit geval deed haar anders zo zonnige persoonlijkheid verstommen.

Samen met enkele andere helpers stoot ze op een zwaar toegetakelde straathond. Een van haar poten werd afgehakt, vele van haar tanden waren gebroken, haar staart was afgesneden en ze werd blijkbaar ook seksueel misbruikt. Na deze marteling werd de hond voor dood op straat achtergelaten. Anneka kan het nauwelijks vatten. Ze nemen de gehavende hond meteen meer naar het hoofdkwartier.

Lees ook  Geredde puppy is onafscheidelijk van zijn beste vriendje, het katje. Zie hoe schattig ze samen zijn!

De presentatrice herinnert zich: “Die hond zo toegetakeld te zien was vreselijk. Ik kon met niet voorstellen hoe iemand een dier zoiets kan aandoen. Vooral het seksueel misbruik. Wie doet in godsnaam zoiets?” Het personeel is sprakeloos en vreest voor het leven van Spirit – zo de hond gedoopt werd.

Het lijkt erop dat een onbekende de hond met een mes had aangevallen, haar seksueel misbruikte en dan gewoon bloedend in de sneeuw had achtergelaten. Tijdens een operatie die ettelijke uren duurde werden haar wonden verzorgd.

Anneka en haar begeleider brengen het dier vervolgens naar een opvangcentrum waar Spirit verder kan herstellen. Tegelijk zijn ze ook woedend, want ze beseffen dat deze sadist wellicht nooit gestraft zal worden.

Lees ook  Hond vastgebonden aan paal en in brandende zon achtergelaten

Anneka zegt: “Het is extreem belangrijk dat we de dader vatten. Het gaat om een gevaarlijke psychopaat. De politie moet deze zaak ernstig nemen.” Spirit blijkt immers niet het eerste slachtoffer te zijn: in dezelfde straat waar de herdershond gevonden werd, werden eerder al verminkte hondjes aangetroffen.

Ondertussen lijkt Spirit wel te genezen. Ondanks de marteling die ze onderging, ontpopt ze zich tot een warme en lieve hond. Als ze volledig genezen is, wacht haar een nieuwe thuis in Engeland.

Bekijk het verhaal van Spirit in de onderstaande video en DEEL dit bericht met je vrienden!

Een kleine pup ziet de man terug, die hem nar het asiel bracht en reageert op ongelooflijke wijze

Let op! Dieven slaan op DEZE manier toe terwijl jij staat te tanken!