in

Een moeder wilde haar dochter een pleziertje doen. Maar wat er dan gebeurde, was de hel op aarde.

We weten het allemaal: sms’en tijdens het rijden kun je beter niet doen. Toch zijn er nog steeds mensen die even snel een berichtje checken en dan ook net zo snel zullen reageren. Je denkt dat je goed kunt rijden en dat het niet zo veel uitmaakt als je dan heel even op je telefoon kijkt. Toch is dat niet het geval.

Eigenwijs
De 20-jarige Liz Marks heeft een paar maanden geleden een heftig auto-ongeluk meegemaakt. De reden hiervan? Ze zat te sms’en achter het stuur, ondanks het feit dat ze nog zo werd gewaarschuwd door haar moeder om dat níet te doen. Door het ongeluk is Liz blind aan één oog, kan ze niet meer proeven en is ze gedeeltelijk doof.

Lees ook  Het figuur van Bibireijman ná de bevalling, dat is niet mis

Erg alleen
Vroeger was ze erg populair in haar klas, maar tegenwoordig kost het haar veel moeite om nog maar iets met vriendinnen af te spreken. Haar moeder vertelt dat ze zich voor het ongeluk zorgen maakte over dingen als drugsgebruik of het halen van lage cijfers. “Ik wist niet dat Liz zo verslaafd was aan haar telefoon dat ze het ding zelfs tijdens het autorijden gebruikte”, vertelt haar moeder.

Lees ook  SBS-styliste Jorna Spapens (58) overleden

Liz wil één ding vooral duidelijk maken met haar verhaal: “If you get a text, don’t look at it. It’s not worth it.”

 

Lang geleden beloofden deze vrouwen elkaar iets. Wanneer de ene sterft, houdt de andere haar belofte.

Haar nagels waren alles voor haar – tot het noodlot ongenadig toesloeg.