in

Een moeder overleed op de eerste schooldag nadat ze zich voor een auto gooide om haar twee kinderen en een vriend te beschermen.

Een moeder overleed op de eerste schooldag nadat ze zich voor een auto gooide om haar twee kinderen en een vriend te beschermen. Kharisma James (33) haalde haar kinderen op aan de Tippin Elementary School in El Paso in Texas toen er plotseling een auto op haar en de drie kinderen afreed. De man achter het stuur drukte op het gaspedaal in plaats van op de rem.

Lees ook  De stiefvader sluipt om 2 uur ‘s nachts de kamer van het meisje in. De moeder fotografeert daar iets wat haar diep ontroert

Eerst probeerde ze nog om de aandacht van de bestuurder te wekken en gooide zichzelf vervolgens tussen de auto en de kinderen om hem te beschermen.

Kharisma, die een veteraan van de oorlog in Irak was, overleed ter plaatse. De drie kinderen, die zwaargewond waren, werden naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie zegt dat de 58-jarige bestuurder zijn kleinkinderen van de school haalde en “gedesoriënteerd en verward” was toen het incident gebeurde. “Ze probeerde voor haar kinderen te springen:, vertelde politiewoordvoerder Gustavo Reveles aan ABC News.

Lees ook  Deze 21 jarige mocht niet meer op haar kinderen oppassen. Wat ze slechts 3 weken later doet, kunnen de ouders zich niet voorstellen

“We zijn bedroefd door deze gebeurtenis, maar niet verrast dat iemand zich op deze manier zou opofferen.”

De dader werd voor de duur van het onderzoek aangehouden, maar het is nog niet geweten of hij ook aangeklaagd zal worden.

DEEL DIT BERICHT OM JE MEDELEVEN AAN DE NABESTAANDEN TE BETUIGEN.

Een zwangere vrouw overleed nadat ze peterseliestelen inbracht in haar vagina om een miskraam uit te lokken.

Details over eerste huwelijk Meghan Markle gelekt