in

Een meisje valt flauw van uitputting. De marteling die ze 2 uur lang van een man moest ondergaan, wekte bij honderden verontwaardiging op.

De Chileense Angela Fuentes maakte iets hoogst onaangenaam mee. Het meisje had zopas haar danslessen aan de Universiteit van Santiago beëindigd en wilde met de metro terug naar huis keren. Maar toen ze aan het metrostation aankwam begon de nachtmerrie. De gebeurtenissen worden door Yanka Saez Ubistondo op Facebook geschetst:

“Ik wilde het metrostation binnengaan en zag een meisje op de grond liggen. Toen ik vroeg wat er gebeurd was, vertelde men mij dat het meisje zich van ingang had vergist en terug door het poortje wilde gaan. Dit werd haar door de metrowacht brutaal geweigerd. Na een korte woordenwisseling werd het meisje met handboeien aan de balustrade geketend. Haar mobiele telefoon werd afgenomen zodat ze niet met haar ouders zou kunnen bellen. Ze werd 2 uur vastgehouden tot ze op de grond flauwviel.”

Lees ook  Een blinde man met een winnend lotje uit de loterij vraagt een voorbijganger of hij gewonnen heeft … Maar kijk wat ze doet!

Dit is zonder twijfel een geval van flagrant machtsmisbruik. Wie ketent er nu iemand aan een balustrade vast tot hij of zij flauwvalt? Gelukkig dat er nog voorbijgangers waren die de arme Angela wilde helpen, anders had het metropersoneel zich helemaal niet om haar bekommerd toen ze op de grond flauwviel. De jongere legde enkele dagen later deze verklaring af op televisie:

“Ze hebben me ontvoerd, 2 uur lang vastgehouden en me blootgesteld aan de nieuwsgierige blikken van de metrogebruikers, waaronder mijn collega’s van de universiteit. Op een arbitraire manier werd ik, een vrouw, moeder, studente en jonge artieste, het slachtoffer van een gewelddadige behandeling. Dit is iets wat we als familie en maatschappij niet kunnen aanvaarden … Ik weet dat deze aangifte een beetje als David tegen Goliath is, maar het is niet omdat zij een grote onderneming zijn en ik een kleine Chileense artieste dat ze de waardigheid van een persoon zomaar mogen beschamen. Dit waren schandalige feiten en samen met mijn familie eis ik gerechtigheid.”

Lees ook  De 85-jarige fietser ligt bloedend op de grond. Maar wat de spoedarts dan ziet, maakt hem ONGELOFELIJK WOEDEND!

Tot op vandaag volgde er voor de bewakingsagenten nog geen bestraffing. Ze zijn er om de veiligheid van de metrogebruikers te verzekeren, niet om hen te vernederen op de manier waarop ze dat met Angela deden.

DEEL dit verhaal om dit schandalige optreden onder de internationale aandacht te brengen!

De hond werd in een vuilniszak gedumpt. De redders keken eronder en hielden van schrik hun adem in.

Ze wilde de grootste borsten ter wereld hebben. Als je ziet hoe ze er nu uitziet, valt je mond wagenwijd open.