in

Een hond werd voor een laatste rit meegenomen om voorgoed in slaap te worden gebracht. Toen deed hij iets aangrijpends.

Wie een hond of een kat heeft, weet heel goed dat er op een dag een moment zal komen waarop we afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter. Het is heel erg moeilijk maar onvermijdelijk. Soms kan het nog moeilijker zijn omdat je de beslissing moet nemen of je je eigen dier moet laten inslapen om zijn lijden te verminderen. Een Reddit gebruiker genaamd ewhippieyoustink2 had ook zo’n probleem gehad.

Lees ook  Hond gered uit donkere kelder ziet voor het eerst in haar leven zonlicht.

Hij besloot zijn zieke hond een injectie te laten geven om hem in te laten slapen. Libra had 15 jaar lang bij hem gewoond. Zelfs als puppy was ze erg gehecht aan haar eigenaar en hield er niet van om lang uit elkaar te zijn. Maar haar gezondheid was de laatste tijd erg verslechterd, en ze had soms sterke stuiptrekkingen, en leed verschrikkelijk… Haar eigenaar kon de beslissing niet langer uitstellen. Hij besloot haar nog één keer mee te nemen voor een ritje.

Lees ook  Geredde puppy is onafscheidelijk van zijn beste vriendje, het katje. Zie hoe schattig ze samen zijn!

Hij zag hoe ze zich verheugde in de prettige rit, en om de warme zon en de zachte bries op haar lichaam te voelen. Het leek alsof ze genoot van de laatste paar minuten van haar leven… Dit zeer ontroerende moment werd vastgelegd op deze veelzeggende foto.

Kijk! En deel deze ontroerende foto met je vrienden op Facebook!

De ouders zijn geschokt omdat hun zoon steeds verder groeit. Als hij 15 jaar oud is, trekken ze aan de noodrem.

Wrede vrouw die de puppy van haar ex dood bakte in de oven, gaat vrijuit.