in

Een dame uit Lieshout in Nederland kon haar ogen niet geloven toen ze achter een schot op haar zolder een reusachtig nest zag.

Een dame uit Lieshout in Nederland kon haar ogen niet geloven toen ze achter een schot op haar zolder een reusachtig wespennest zag. Het gigantische nest was wel een meter groot! Riky van Stiphout wandelde met haar vriendin langs haar huis, toen ze plotseling een heleboel vliegen rond het dak van haar garage zagen. De vrouw wist meteen dat er iets niet klopte. Riky had eerder die week immers nog een kleiner wespennest uit de zolder laten verwijderen.

Lees ook  Jongetje met bizar blauwe ogen verovert de wereld

De geschrokken vrouw liet meteen een ongediertebestrijder langskomen. Theodoor Biemans zegt dat hij versteld stond. “Dit is echt iets wat je maar één keer tegenkomt in je carriere”, verklaarde de ongediertebestrijder aan AD. Volgens Theodoor zitten we wel tot 12.000 wespen in het reusachtige nest.

Dat het nest zo groot kon worden, heeft wellicht twee oorzaken. In januari van dit jaar bevond er zich een lek op die plek en wespen houden van vochtige plaatsen. Verder was het de voorbije maanden ideaal weer voor de wespen. Vele koninginnen overleefden de winter en de hitte van vorige maand.

Lees ook  Herken jij de BN'er op deze schattige jeugdfoto?

Om het nest weg te halen, worden de wespen eerst gedood door er gif in te spuiten. Pas wanneer het schot helemaal verwijderd wordt, zal de werkelijke omvang van het nest blijken.

BEKIJK DE BEELDEN VAN HET NEST HIERONDER EN DEEL DIT ALS OOK JIJ ZO GESCHROKKEN BENT VAN DE OMVANG VAN DIT WESPENNEST!

Verdrietig nieuws voor Hugo Borst

Een zwangere vrouw overleed nadat ze peterseliestelen inbracht in haar vagina om een miskraam uit te lokken.