in

Een dag na de begrafenis van haar man ontdekt ze dat ze zwanger is. 25 weken later laat de arts haar DIT op de echo zien

Voor Courtney Hill en haar echtgenoot Brian was het leven als een droom. Het prachtige koppel ontmoette elkaar tijdens een sneeuwstorm in 2011, werden stapelverliefd en trouwden kort daarna. Het leek wel een sprookje! En om het helemaal perfect te maken, kregen ze een prachtig babymeisje Reagan.

De familie Hill wist dat hun gezin nog niet compleet was, dus begin 2016 probeerden ze om nog een baby te krijgen. Maar dan sloeg het noodlot ongenadig toe …

Op 2 februari 2016 kwam Brian om het leven in een auto-ongeluk. De wereld van Courtney stortte in, haar beste vriend, levenspartner en vader van haar kind was voorgoed weg. Het was haar ergste nachtmerrie.

Lees ook  Twaalf honden dood na grote brand in hondenfokkerij Hasselt

Op de dag van de begrafenis had Courtney het gevoel dat er iets grondig mis was met haar huwelijk. Volop tijdens het rouwproces besloot ze om een zwangerschapstest uit te voeren. Tot haar verrassing was die positief!

Maar enkele weken later moest Courtney in het ziekenhuis opgenomen worden. Ze vreesde dat ze haar ongeboren baby zou verliezen, maar toen hadden de dokters nog meer verrassend nieuws voor haar: haar lichaam was uitgeput omdat ze zwanger was van een drieling!

De zwangerschap verliep verder vlot tot in de 25e week. Tijdens een echografie kreeg ze te horen dat een van de hartslagen verdwenen leek. Op Facebook getuigt ze:

Lees ook  8 keiharde feiten over s*ks in het andere gaatje

“Met een zwaar hart moet ik jullie laten weten dat vandaag uit de echo bleek dat Brady geen hartslag meer heeft. Mijn hart bloed, maar Miles en Harper stellen het uitstekend. Ik dank jullie voor de liefde en de steun.”

Op 21 september 2016 werden Miles en Harper gezond geboren. Courtney weet dat ze gezegend is dat ze twee stukjes van Brian voor de rest van haar leven mag koesteren!

Het goede is dat Courtney er niet alleen voor staat. Ze heeft vrienden, familie en buren die allemaal hun hulp hebben aangeboden. DEEL dit bitterzoete bericht met je vrienden!

Moeder liet de kleine jongen en zijn verlamde vader in de steek, dus neemt de 7-jarige het heft in eigen handen

Archeologen ontdekten iets uitzonderlijks onder de stenen hoofden op de Paaseilanden