in

Een circus zonder levende dieren? Dit circus gebruikt hologrammen!

Vroeger was het circus nog vrij onschuldig schouwspel waarbij we niet veel nadachten over de gevolgen van de dieren.

Tegenwoordig leven we allemaal wel een stukje bewuster en zien we ook in dat het circus voor dieren helemaal niet zo’n onschuldig schouwspel is als dat het lijkt. Wilde dieren trucjes laten doen past niet echt meer in deze tijd.

Toch zijn mensen bezig met het verzinnen van alternatieven om toch het circus bestaan levendig te houden.

Lees ook  Wauw, 52-jarige Tanja Jess laat haar figuur zien en hoe ze zó fit blijft!

Het Duitse circus Roncalli is al helemaal gestopt met het gebruik van wilde dieren. In plaats van levende wezens te gebruiken, maakt Roncalli gebruik van technologische hoogstaande technieken om zijn publiek te vermaken, maken ze gebruik van hologrammen.

De meeste acts in de show werden al door acrobaten en clowns gedaan, daar ligt ook zeker de focus op. Maar nu dus aangevuld met digitale dieren die allerlei gave kunstjes en visualisaties vertonen.

Lees ook  Na acht jaar relatie valt haar partner haar aan en ze raakt erdoor in coma. Als ze ontwaakt, ziet ze wat hij haar heeft aangedaan!

Je hoort eigenlijk alleen maar positieve geluiden van alle bezoekers. Dit is natuurlijk logisch want met een digitaal schouwspel zijn de grenzen van de fantasie op te zoeken.

Je kunt echt werkelijk van alles op als hologram tevoorschijn toveren. Wij denken dan ook dat dit nog flink uitgebreid gaat worden in de toekomst…

Bekijk hier een video voorproefje van de show die er in het echt natuurlijk fenomenaal uitziet!

Bestuurder had zo veel rotzooi in auto dat hij handrem niet kon zien en crashte.

Man gearresteerd na eten van jaar lang gratis KFC omdat hij zich voordeed als manager