in

Een aangrijpende foto van een bejaarde man met een fotolijst verspreid zich als een lopend vuurtje over het internet.

Een aangrijpende foto van een bejaarde man met een fotolijst verspreidt zich als een lopend vuurtje over het internet. De man trekt elke ochtend naar het strand om daar een tijdje door te brengen met de foto van zijn overleden vrouw.

Giorgio Moffa merkte de man genaamd Guiseppe op in de Italiaanse badplaats Gaeta. Volgens Moffa komt Guiseppe al jarenlang op hetzelfde plekje aan zee zitten. De foto van zijn vrouw, die zeven jaar geleden overleed, zet hij dan naast hem. Op die manier kan ook zij als het ware meegenieten van het zicht.

Lees ook  Jongen is er helemaal kapot van als iemand meer geld biedt dan hij voor de auto van zijn overleden vader. Dan geeft de man met de hoed hem de sleutels

Op een dag begon Moffa een praatje te maken met de bejaarde man en deze laatste vertrouwde hem toe waarom hij de foto altijd bij zich had. Altijd wanneer hij een plaats bezoekt waar hij samen met zijn vrouw was geweest, neemt hij de foto mee. Op die manier voelt hij zich dichter bij haar.

Lees ook  Babydolfijn overlijdt ‘tijdens optreden’ bij waterpark in Bulgarije

Moffa deelde de ontroerende foto van de bejaarde man op Facebook met de volgende tekst:

“Ik ken deze geweldige persoon niet. Maar wat ik wel weet, is dat hij een grote liefde had. Ik zag hem huilen. Mannen zoals hem bestaan niet meer.”

Wat het nog mooier maakt, is dat Giuseppe en zijn vrouw elkaars eerste liefde vrouwen en samen drie kinderen kregen.

DEEL DIT AANGRIJPENDE VERHAAL ALS OOK JIJ EEN TRAANTJE MOEST WEGPINKEN!

Aha, Dáárvoor is dat ‘zakje’ aan de binnenkant van je onderbroek

Grap van de dag: Arrogante verkoper probeert oma stofzuiger te verkopen