in

Echtpaar vermoord in woning Amsterdam

Op maandag 17 juli 2017 werden om 13.30 uur, in hun appartement op de Ceintuurbaan, Pieter Hoovers (54) en zijn echtgenote Tae (32) dood aangetroffen. De beide slachtoffers zijn door een misdrijf om het leven gekomen. De politie maakt nu beelden openbaar waarop de mogelijke dader te zien is in de hoop om de dader te vinden.

Geen contact
Bekenden van het echtpaar hadden alarm geslagen, omdat ze geen contact met hen konden krijgen. De politie opende daarop de woning en trof er de levenloze lichamen aan.

Lees ook  Moeder laat dochtertje (10) m*sbruiken door haar vriend

Laatste beelden
Op bewakingsbeelden van zaterdagavond 15 juli is te zien dat Pieter en Tae met hun scooter bij het appartement op de Ceintuurbaan aankomen. Het zijn de laatste beelden waarop ze nog levend te zien zijn.

Mogelijke dader
Tae en Pieter zijn binnen wanneer een uur later, het is dan 21:40 uur, een man arriveert met twee grote tassen. Hij weet zijn gezicht goed verborgen te houden, maar hopelijk herkent iemand hem toch.

De politie denkt dat hij degene is die even later Pieter en Tae Hoovers om het leven zal brengen. De man in de blauwe hoody heeft een opvallende manier van lopen, is niet al te groot en lijkt stevig gebouwd.

Lees ook  Vrouw (91) omgekomen bij uit de hand gelopen babbeltruc: 'En dat voor sieraden'

Hoge beloning
De Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. U kunt uw informatie, desgewenst anoniem, met de politie delen via de telefoonnummers op deze pagina of online.

Pasgeboren baby weigert te eten, dagen later ontdekt familie het gruwelijke

Baby met halve schedel geboren: Ouders smeken om hulp