in

Echtgenoot wordt wakker met bloederige strepen op zijn rug in toeristische trekpleister, vrouw beseft meteen hun grote fout

De meeste mensen die al eens op reis zijn geweest hebben wel eens een massage gekregen. Juist, toch? Je wil je namelijk lekker in de watten laten leggen.

Dit is zeker zo wanneer je bijvoorbeeld naar Thailand gaat, waar massages en lichaamsbehandelingen heel goedkoop zijn.

Vooraleer je een massagesalon binnenstapt kan het echter handig zijn om op voorhand te vragen welke massages aangeboden worden. Als je dat niet doet, kan je eindigen zoals het Australische echtpaar in dit verhaal… Zij kwamen met een zeer grote schok te zitten!

Bali is een uiterst populaire en aantrekkelijke bestemming voor toeristen van overal ter wereld. Dat is geen verrassing, wanneer je weet hoe goedkoop het leven daar is.

Candise Raison en haar echtgenoot Matthew, uit Zuid-Australië waren zes dagen in Bali toen ze besloten om zichzelf te trakteren op een massage.

Maar in tegenstelling tot een heerlijke, ontspannende massage, bleek de behandeling helemaal anders te zijn. Matthew was in schok toen hij de gigantische rode strepen over zijn hele rug zag de volgende ochtend.

Candise Raison vertelde aan Daily Mail Australia dat het koppel besloot om een massage te bestellen via een app. De dienst zorgt ervoor dat er een masseuse naar de klant gaat. Dus waren Candise en haar echtgenoot blij om dit even te proberen!

Lees ook  Jongen ziet klein meisje met neef weglopen. Dan beseft hij zich, dat er iets fouts aan de hand is

Maar toen het tijd was voor Matthew’s behandeling, vroeg de masseuse of ze de “rode draak uit zijn lichaam mocht halen.”

De rode draak
Het koppel begreep niet wat de masseuse wilde doen, maar ze vermoedden dat het misschien een soort van “spiritueel” iets was.

“Ik heb geen idee wat je aan het zeggen bent, maar ik ben zeker dat mijn echtgenoot alles zou proberen, ga je gang!” antwoordde Candise.

Aan Daily Mail beschrijft ze hoe de vrouw begon te kerven in de rug van haar echtgenoot met een muntstukje, waarbij ze hen vertelde dat er morgen een “rode draak” zou verschijnen.

Deze soort behandeling, beter bekend als “gua sha” is ontworpen om onzuiverheden uit het spierweefsel te halen.

Praktiserende masseuses doen dit door stenen of munten te gebruiken waarmee ze over de rug van iemand wrijven. Dat kan vaak vreselijke rode strepen opleveren op het lichaam.

De volgende dag was Matthew volledig bedekt onder deze strepen, van de nek tot aan zijn staartbeen.

Lees ook  André Hazes: Niemand zal snappen wat wij met elkaar hebben

Ondanks de schok kon Matthew ermee lachen.

“We konden allemaal onze lach niet inhouden toen we zijn rug zagen,” zei Candise. Deze ongewone methode heeft blijkbaar wel een effect gehad op Matt’s chronische rugpijn.

Matt werkte drie jaar lang als hoogtewerker met zware materialen, waardoor hij blijvende rugpijn heeft opgelopen.

De plekken verdwenen

“Hij heeft sindsdien wel nooit geklaagd over zijn rugpijn!” zei Candise. Het muntstukje heeft zijn huid niet slechter gemaakt, ondanks de rode strepen, en vijf dagen na de massage was zijn rug terug zo goed als normaal.

“De strepen zijn nog lichtjes aanwezig, maar bijna onbestaand.”

Massages krijgen is een heerlijke ervaring, daar zijn we het allemaal mee eens denk ik.

En hoewel het voor Matthew allemaal goed is afgelopen, is het altijd verstandig om eerst even te checken wat je precies “bestelt”. Als de masseuse je vraagt of je een rode draak wilt, is het misschien beter om er eerst eens over na te denken. Of misschien is het wel helemaal iets voor jou als je lijdt aan een pijnlijke rug.

Deel deze informatie op Facebook zodat meer mensen dit weten!

Ze verwacht een normale zwangerschap – dan ziet mama in spe de echo en schreeuwt ze het uit

Als je ooit zo’n plek ziet onder je nagel, telefoneer dan meteen je dokter