in

Echtgenoot verlaat zwangere vrouw en verdwijnt spoorloos. Dan ontdekt ze iets in de oven.

n de steek gelaten worden door je geliefde is vreselijk en voor vele mensen is het ook hun ergste nachtmerrie. Een breuk zou je altijd zo respectvol en waardig mogelijk moeten afhandelen, ongeacht hoe de relatie eindigt. Helaas zullen er altijd mensen zijn die niet begrijpen wat respect is en hoe ze hun partner moeten behandelen.

Na drie jaar samenzijn en verschillende miskramen, raakte Amanda eindelijk zwanger. Bovendien hadden zij en haar partner twee jaar gespaard om in hun droomhuis in te trekken, om hun langverwachte gezinnetje te stichten.

Maar toen Amanda 36 weken zwanger was, liet haar echtgenoot haar in de steek. Uiteraard was Amanda compleet verwoest, verward en overstuur.

Maar ze wist niet dat deze nachtmerrie een heel andere wending zou krijgen – een wending die duizenden harten ter wereld roerde.

Lees ook  Zó ziet de 7-jarige dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer er nu uit

Toen een radiostation in Sydney het verhaal van Amanda hoorde, zou alles ten goede veranderen. De radiodj’s waren erg aangegrepen door haar verhaal – en ze besloten om Amanda te helpen.

Amanda van haar kant had geen idee dat haar een verrassing wachtte toen ze het radiostation bezocht.

Dit is wat het radiostation schreef:

“Toen we het verhaal van Amanda hoorden, moesten we iets voor haar doen dat ze nooit zou vergeten. Amanda en haar echtgenoot probeerden drie jaar lang een kind te krijgen, met vele miskramen.

Uiteindelijk slaagde ze erin om zwanger te worden en nu is ze 36 weken zwanger van haar eerste kind. Ze kochten hun eerste woning aan en verhuisden 2 maanden geleden na enkele renovaties. Alles zag er erg rooskleurig uit voor Amanda en haar jonge gezin.”

Lees ook  Medewerkers van een café vertelden een dakloze om te vertrekken. Je zult niet geloven hoe hij de koffie op een andere plaats kreeg…

“Maar ongeveer een maand geleden volgde er een donderslag bij heldere hemel toen haar echtgenoot haar liet zitten. Wat Amanda ontdekte toen we een verborgen camera in haar huis verstopten …”

Dit is wat Amanda allemaal kreeg van het radiostation:

. Schoonmaakdienst voor het huis gedurende zes maanden lang.
. De volgende drie maanden gratis boodschappen aan huis geleverd.
. Babyspulletjes van Baby Village ter waarde van 2.500 euro, inclusief kinderstoeltje, ververstafel en babymonitor.
. Geschenkbon van 400 euro voor een professionele baby fotoshoot.
. 300 euro van een lokale academie om Amanda te helpen haar hypotheek af te betalen.

Is de reactie van Amanda en de vrijgevigheid van complete onbekenden niet aangrijpend?

Het publiek vindt hem te oud – maar kijk nu wanneer hij begint te dansen.

Jesse Klaver openhartig over ontmoeting biologische vader: ‘Het was doodeng’