in

Echtgenoot stuurt rozen naar huis. Vrouw is verheugd totdat ze het kaartje leest en de waarheid leert.

Na jaren huwelijk zijn het kleine gebaren die de relatie levendig houden. Toen Debbie Cardone bloemen aan huis kreeg geleverd, was ze dolgelukkig. De echtgenoot van Debbie werkt in het Midden-Oosten dus ze was erg blij met deze verrassing uit het niets. Maar dan begon ze het kaartje te lezen …

Elke andere vrouw zou misschien verbaasd zijn om bloemen te krijgen bestemd voor “Sebastian”, maar Debbie wist meteen voor wie ze bedoeld waren. Sebastian is de prachtige buldog van de familie die herstelt van een operatie.

Toen hij de bloemen zag, moest Sebastian er even aan snuffelen. Hij hield ook erg veel van het kaartje, waarop stond:

“Sebastian, word gauw beter en binnenkort ben je weer helemaal de oude. Liefs papa.”

Lees ook  Freddy (66) is overleden aan het coronavirus: “Hij deed alles voor zijn kinderen en kleinkinderen”

Enkele weken voor het kaartje en de bloemen, had de dierenarts ontdekt dat de hond wat problemen had met zijn voorste pootjes.

De arme hond moest een operatie ondergaan en had een moeilijke revalidatie. Omdat het hem speet dat hij zo ver weg was, dacht de echtgenoot van Debbie dat het een goed idee zou zijn om bloemen op te sturen.

Sebastian was erg blij met de bloemen, al was een snoepje ook goed geweest. Hij is en blijft immers een hond.

Debbie was erg geamuseerd door de verwarring en deelde foto’s van de bloemen en het kaartje op Facebook. Haar dochter Lily, een student aan de Universiteit van Florida, deelde de foto’s ook op Twitter.

Lees ook  Keelpijn? Hier lees je hoe je een effectieve en natuurlijke zelfgemaakte siroop kunt maken

De posts gingen viraal en de mensen vermaakten zich kostelijk om de reactie van de hond op de bloemen en het goede gevoel voor humor van de familie. Maar dit waren niet de laatste bloemen die Sebastian zou ontvangen!

Enkele dagen later kwamen er nog zes andere boeketjes toe, inclusief twee boeketten met witte bloemen in de vorm van een hond!

Op Facebook schreef Debbie:

“Ik denk dat ze onze virale post waardeerden en nu gebruikt mijn echtgenoot constant bloemenzendingen! Ik denk dat het feest nog even doorgaat! Sebastian is er dol op en de bloemen in de vorm van een hond zijn ZO schattig!”

Sebastian is een gelukkige hond! We wensen hem een snel herstel toe!

Man wordt onder bedreiging van een vuurwapen ver-kracht door twee vrouwen die hem dwongen een mysterieus drankje te drinken.

Ouders doden 7-jarige zoon – dan vinden de dokters een briefje in zijn handen dat mijn hart in duizend stukjes brak.