in

Echtgenoot geeft vrouw altijd eerst te eten terwijl zijn eten koud wordt. Dan schuift ober ongevraagd aan tafel aan …

Een koppel bezoekt al jarenlang het restaurant IHOP in Springfield, Illinois. Hun regelmatige ontmoetingen met hun ober gaan nu viraal om een reden die je vertrouwen in de mensheid zal herstellen.

Deze echtgenoot gaat vrijwel elke zaterdag met zijn vrouw – die de ziekte van Huntington heeft – bij IHOP eten. Hij genoot altijd erg van zijn favoriet gerecht, twee eieren over een pannenkoek met extra saus, maar nadat de gezondheid van zijn vrouw zienerogen achteruit ging, liet hij zijn maaltijd altijd staan om zijn vrouw te helpen eten.

De laatste tijd moest hij zijn gerechtje dus altijd koud laten worden. Het eten van de vrouw moest gesneden worden en ze moest letterlijk gevoederd worden, en tegen dat zij klaar was met eten was zijn maaltijd al lang koud.

Lees ook  Amerikaanse kustwacht schiet op hongerige haai die wel heel dichtbij zwemmers komt

Joe Thomas, 43, werkt al 11 jaar in het restaurant. Hij staat bekend voor zijn liefde voor mensen, wat duidelijk doorschemert in zijn werk.

Thomas omschrijft zichzelf als een “zacht hart.” Hij zorgde voor zijn moeder die aan diabetes leed, en is medelevend voor iedereen die het moeilijk heeft. Voor hij in het restaurant werkte had hij jarenlang in een revalidatiecentrum gewerkt.

Gezien zijn verleden paste het volledig in zijn natuur om op te merken dat de echtgenoot zijn eigen pleziertjes opofferde om zijn vrouw te eten te geven. Op een dag zei Thomas tegen de man: ‘”Ga zitten en eet je maaltijd. Ik zorg wel voor haar.”

Hij gaf de echtgenoot zelfs de kans niet om zijn aanbod af te wijzen. Thomas deed dit niet een keer, maar elke keer dat het koppel in het restaurant komt eten.

Lees ook  Lichaam Holtheme is van visser (89) die vermoedelijk onwel werd

Keshia Dotson, een klant die dit hartverwarmende gebaar zag, postte een foto op Facebook terwijl Thomas de mond van de vrouw afveegde met een servet. Haar post vergaarde bijna 10.000 likes en werd meer dan 4.000 keer gedeeld.

Thomas’ eerste reactie op al die aandacht was dat het leuk was om erkend te worden. Hij verklaarde verder: “Het voelde goed, maar tegelijk hecht ik niet zoveel belang aan de aandacht want het zou iets moeten zijn wat iedereen automatisch zou moeten doen. Ik ben er om iedereen te helpen die ik kan, en ik wil echt niets terug. Ik wil gewoon een goede dag hebben en dat is alles.”

DEEL deze geweldige man met je vrienden!

Als ze deze foto post, wordt de jonge vrouw aangeklaagd. Want op de achtergrond zien de redders iets vreselijk.

Twee mannen proberen vrouw op het strand te ver-krachten – dan doet een zwerfhond iets ongelofelijks