in

Echtgenoot gaat akkoord met makeover. Als hij met z’n nieuwe look buiten komt gewandeld, herkennen zijn vrouw en kinderen hem niet meer.

Omdat het leven soms zo hectisch is, is het moeilijk om van je uiterlijk een prioriteit te maken. Dat was ook het geval voor Mike Weiss, 45, toen zijn vrouw te horen kreeg dat ze borstkanker had. De toegewijde echtgenoot en vader van twee zorgde ervoor dat zijn vrouw nooit iets tekort kwam tijdens haar behandeling. Mike besteedde geen aandacht meer aan zijn looks.

Dat is waarom hij de geknipte kandidaat was voor deze aflevering van “Ambus Makeover.”

Tijdens de behandeling van Rebecca was Mike de rots die de familie samenhield. Tijdens een interview onthulden zijn kinderen dat hij degene was die hen naar school bracht, de maaltijden bereidde en ervoor zorgde dat Rebecca geen enkele medische afspraak miste.

Lees ook  Yolanthe heeft enorme inkijk tijdens sporten - de beelden

Het enige ogenblik waren ze een gelukkige familie en het andere ogenblik werden ze getroffen door het noodlot.

Het makeover team, Louis Licari en Jill Martin, namen Mike backstage en lieten hun magie op hem los. In enkele uren tijd werd het haar van Mike geknipt, zijn baard getrimd en zijn kledij werd vervangen voor een frissere, moderne look!

Toen de blinddoeken van de familie afgenomen werden, waren ze geschokt over hoe geweldig Mike er wel uitzag!

Lees ook  Heftig: dochter Hans Kazàn heeft zeldzame verlammingsziekte

Rebecca kon niet geloven dat haar echtgenoot er zo knap uitzag en ze legde uit dat hij er weer uitzag zoals toen ze elkaar op de hogeschool leerden kennen. Maar Mike was niet de enige die een makeover kreeg.

Ron Madden, 63, een overlever van kanker, werd eveneens uit het publiek geplukt. Ook hier zorgde de complete makeover voor de nodige traantjes bij zijn dochter Kate.

Bekijk deze twee verbluffende transformaties hieronder en DEEL dit met je vrienden!

3 weken voor de bevalling krijgt hij hoofdpijn. Zo is de bevalling uiteindelijk gegaan !

Deze man werd wakker met een litteken van z’n keel tot aan z’n oren. Wat er gebeurd was, is niet te vatten.