in

Dubbelganger prinses Amalia gaat viral

Een lookalike van prinses Amalia maakt furore op social media. Anne-Roos Schilder zit sinds enkele maanden op TikTok en ze blijkt een bizarre gelijkenis te vertonen met de kroonprinses!

In de video bovenaan deze pagina zie je een aantal video’s van Anne-Roos. Zie je het ook? Als twee druppels water! “Ik die een doodgewone TikTok plaats en dan heel Nederland die in mijn comments zegt dat ik op prinses Amalia lijk”, is het bijschrift bij een van de video’s na het binnenstromen van talloze reacties.

LEES OOK!
Deze hulp zocht Monique in maand van breuk met André Hazes

Amalia als ze 50 is
Prinses Amalia zelf is inmiddels alweer 16 jaar oud. De kroonprinses zal hoogstwaarschijnlijk ooit de koningin van ons land zijn, maar hoe zal ze er tegen die tijd uit zien?

Enkele jaren geleden liet Libelle TV een gerenommeerde portrettekenaar, Pieter van den Broek, een schets maken van de toekomstige koningin. Op basis van foto’s van familieleden én een beetje fantasie is vervolgens deze futuristische tekening gemaakt. Hierop is te zien hoe Amalia eruit zou kunnen zien als zij 50 jaar oud is. En zo zie je maar, Amalia belooft een elegante dame te worden die zowel wat trekjes van Maxima als Willem-Alexander heeft!

Anne-Roos op TikTok

Anne-Roos (@anneroosschilder) heeft een korte video gemaakt op TikTok met muziek original sound – rayven💖. the only right way to use this sound #fyp

Dee, ex van Enzo Knol, verbluft Nederland met strand-kiekje!

‘Gaby Blaaser en Rick Brandsteder hebben het gedaan’