in

Dubbele Hazes-bruiloft na familietrip Rome?

Vorige week vierden André Hazes en Bridget Maasland hun kersverse liefde met een vakantie in Rome. En dat deden ze samen met mama Rachel Hazes en haar nieuwe vriend Mike.

De romantieke spatte eraf. Zelfs in die mate dat mensen zich afvragen of er misschien een dubbele bruiloft in de maak is?

De volgers van het showbizzkoppel konden uitgebreid meegenieten van de romantische vakantie in Rome. André en Bridget hadden echter wel geheim gehouden dat ook Rachel Hazes en haar nieuwe vriend van de partij waren!

Rachel is nog maar enkele weken samen met Mike, maar ze stelde hem al voor aan de hele familie. De moeder van André en Roxeanne vertelde: “Het klikt goed tussen Mike, André en Bridget.

LEES OOK!
Mijn ouders wisten dat ze zouden overlijden voor mijn negende

Aan weekblad Story vertrouwt ze toe dat Mike de ware is. “Ik ben erg achterdochtig door alles wat ik heb meegemaakt maar ik kan me niet voorstellen dat ik het mis heb”, voegt ze er nog aan toe.

Betekent dat dan dat ze gaat trouwen? Daarover zei de weduwe van André Hazes: “Als Mike me ten huwelijk zou vragen, zou ik ‘ja’ zeggen.”

LEES OOK!
Politieagente Leanne krijgt bakken met kritiek na posten van ‘pikante foto’s’

Ook Bridget en André lieten onlangs uitschijnen dat ze wel zouden willen trouwen. Dat zou dan een dubbel Hazes-huwelijk zijn! André vertelde recent in RTL Boulevard: “Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen.

Dat was een antwoord op een vraag over een mogelijk huwelijk met Bridget. De presentatrice reageerde: “Nou, ik ben voorbereid.” Opvallend detail is dat Bridget bij het vertrek uit Rome en bij aankomst in Nederland een typische verlovingsring om haar vinger had. Die was eerder niet te zien op foto’s.

Golfers verminken babybuidelrat met golfclubs omdat ze op golfbaan liep.

Maan geeft zich letterlijk bloot in nieuwe muziekvideo.