in

Droevige waarheid achter de politiefoto van deze moeder en wat ze aan het doen was terwijl vierjarige in auto sliep.

Of je nu een crimineel bent of niet, het is geen goed idee om een kind mee te brengen als je een misdrijf gaat plegen. Maar dat is precies wat een vrouw, Theresa Jean Bice onlangs deed. Haar vierjarig kind was op de achterbank van de auto aan het slapen terwijl ze achter een huis parkeerde om in te breken. Haar motieven zijn niet gekend, maar ze kwam uit het raam gekropen toen de politie haar opwachtte om haar in de boeien te slaan.

Lees ook  7x deze fouten kun je maken bij het wassen van je beha

Toen ze haar auto doorzochten, troffen ze iets vreselijk aan Niet alleen lag haar zoontje op de achterbank te slapen, hij was ook nog eens omringd door zakken meth, een glazen drugspijp en een digitale weegschaal.

De politiefoto van de vrouw is schokkend. Ze zag eruit alsof ze high was op de drugs die ze in haar auto hadden aangetroffen.

De politie weet niet hoe lang ze al in het huis was, maar op het tafelblad in de keuken vonden ze manden dvd’s en speelgoed. Misschien kwam ze wel naar buien om haar kind te halen, maar wie breekt er in godsnaam in een huis in om hun kind met speelgoed te laten spelen en films te kijken?

Lees ook  Maandverwachting: Barst de herfst weer los in september?

Ze was duidelijk niet goed bij haar hoofd. Wellicht zal ze naast inbraak ook nog aangeklaagd worden wegens kinderverwaarlozing.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Ze wachtte jaren voordat ze haar voet liet onderzoeken. Artsen berichten haar dan iets wat niemand aan zag komen

Klasgenoten ruiken “geur” tussen meisje haar benen: weken later vecht ze voor haar leven in het ziekenhuis