in

Dove man adopteert dove hond en leert hem gebarentaal!

Soms als je een dier ziet dat moet worden gered, weet je gewoon dat je een band met hem hebt.

Dat is precies hoe Nick Abbott zich voelde toen hij een Facebook-bericht tegenkwam waarin hij vroeg om een ​​schattige zwarte lab-mix genaamd Emerson.

“Ik voelde me meteen tot hem aangetrokken omdat we overeenkomsten hadden,” vertelde Abbott, 31, CBS News. “Ik voelde dat ik hem kon begrijpen.”

Met slechts zes weken oud werd hij gered uit een opvangcentrum in Florida en overgebracht naar NFR Maine. In tegenstelling tot zijn broers en zussen kwam Emerson niet op de grond terecht. Hij kreeg epileptische aanvallen en kreeg vervolgens de diagnose canine parvovirus, een zeer besmettelijke infectie.

LEES OOK!
Karen wurgt eigen hond terwijl ze de politie belt omdat ze boos is op filmer

Gelukkig heeft hij het overleefd. Maar er was iets anders dat dierenartsen opmerkten aan de kleine puppy, hij had gedeeltelijk gehoorverlies.

Al snel werd Emerson aangenomen voor adoptie en Powers zei dat er één ding was die haar opviel.

“Hij zei meteen:” Ik ben ook doof en ik heb het gevoel dat we een goede band hebben. ”

Die applicatie was van Abbott, en het duurde niet lang voordat Powers contact met hem opnam en een ontmoeting tussen de twee regelde.

“Hij kwam recht naar me toe aan de deur en ging meteen aan mijn voeten zitten en bleef daar,” vertelde Abbott aan WABI. ‘Dus je kunt zien dat hij me heeft uitgekozen. En ik wist toen en daar dat we met elkaar zouden opschieten en elkaar en goed klikten. ‘

LEES OOK!
Brandweer redt hond die brandend huis niet weet te ontvluchten

Sinds Emerson is geadopteerd, traint Abbott de jonge puppy alle gebruikelijke commando’s in gebarentaal.

Emerson kan zitten, liggen, blijven en een paar andere commando’s volgen.

Richelle Abbott, de moeder van Nick, noemde de relatie van haar zoon en zijn puppy ‘geweldig’ en verklaarde dat ze ‘voor elkaar bestemd waren’. “Wanneer ze samen zijn, vindt Emerson altijd een manier om op Nick te steunen,” vertelde ze Good Morning America.

Sinds hij Emerson heeft geadopteerd, startte Nick een Instagram-account waar hij van plan is te posten over “twee dove jongens en hun avonturen.”

Jongen verveelt zich – Stopt 29 magnetische ballen in zijn jongeheer en gaat bijna dood

Nederland krijgt Flitspalen die belonen in plaats van bestraffen – Proef is al succesvol geslaagd!