in

Doutzen Kroes is woedend: ‘Mensen zijn gek geworden!’

Onlangs is bekend geworden dat meerdere luierfabrikanten met ‘slimme luiers’ op de markt komen; een sensor op de luier die via een app laat weten wanneer jouw baby verschoond moet worden. Doutzen Kroes deelt haar boosheid hierover op Instagram.

Petitie
Om luiergiganten tot inkeer te brengen is Change.org een petitie gestart. Duizenden mensen, waaronder Doutzen, heeft deze getekent en roept haar volgers op hetzelfde te doen.

Levensgevaarlijke salto doet nekharen rechtovereind staan

Op haar Instagram Stories schrijft ze: “Wat? Mensen zijn gek geworden! Teken alsjeblieft deze petitie en bescherm onze baby’s!”

Zorgwekkend
De wereldgezondheidsorganisatie maakt zich grote zorgen over dit nieuws. Het lichaam, zeker die van pasgeboren baby’s, zijn kwetsbaar voor stralingen. Het is niet gezond en kan zelfs kankerverwekkend zijn.

Temptation-Pommeline laat hier niks aan de verbeelding over!

Vooral bij opgroeiende kinderen kan het leiden tot slaap- en geheugenstoornissen, verslechterd immuunsysteem en mogelijk zelfs vruchtbaarheidsproblemen. Eén van de reacties op de pagina luidt: “Het plaatsen van deze apparatuur vlakbij de ontwikkelende geslachtsdelen van baby’s is heel erg verkeerd.”

Vrouw biedt onderdak aan bijna honderd zwerfhonden tijdens orkaan Dorian

Dit is de lekkere dochter van Sylvester Stallone en ze is enorm stout!