in

Doutzen Kroes imponeert volgers met killer body op Instagram

Fans zijn onder de indruk van Doutzen Kroes haar strakke lijf. Dat Doutzen Kroes als topmodel er 365 dagen per jaar bikiniproof uit moet zien, is onderdeel van haar beroep.

De blondine laat zien dat dit bij haar lijf wel goed zit. Doutzen ziet er uit om door een ringetje te halen en dat is menig volger niet ontgaan.

Lees ook  De artsen snijden de buik van de baby open en willen de tumor verwijderen. Maar wat ze in het lichaam aantreffen, zal hen tot in hun dromen achtervolgen

“Rekken en strekken in de ochtend”
Dat Doutzen niet vies is van wat gewaagde foto’s op Instagram is inmiddels wel duidelijk. Op het nieuwstje kiekje van Doutzen Kroes zien we de blondine in een felblauw badpak poseren.

Onder de foto schrijft Doutzen: ‘Morning stretch’. De blondine ziet er fantastisch uit in haar zomerse outfit en laat zien hoe strak ze in haar fel zit.

Lees ook  Nieuwe studie onthult 7 voordelen van je bed te delen met je hond

Lovende reacties
Het fitte lichaam van Doutzen is menig volger én haar man Sunnery James niet ontgaan. Sunnery lijkt er geen woorden voor te hebben en reageert met een aantal liefdevolle smileys onder de foto. Fans reageren met lovende woorden als: ‘Wauw’, ‘Goedemorgen’ en ‘Prachtige foto’.

Kwetsbare kinderen geforceerd gevoed en uit hun rolstoel geduwd: onderzoek naar instelling luchtballon

Jongen dumpt zijn gloednieuwe BMW, gegeven door zijn ouders, in de rivier omdat hij een Jaguar wilde