in

Doorschijnende blouse én stropdas Irma Sluis trending na persconferentie

Vanavond om 19.00 uur stond er weer een persconferentie gepland met Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Twee weken geleden kondigde het kabinet immers verscherpte corona-maatregelen aan waardoor o.a. de horeca en sportclubs hun deuren konden sluiten.

Intussen zijn er al drie dagen achter elkaar meer dan 10.000 besmettingen en dus lijken de maatregelen weinig nut te hebben.

Volgens Mark Rutte is het echter nog te vroeg om nu al te oordelen. Om de effecten van de twee weken terug genomen maatregelen te peilen is er meer tijd nodig. Goed, net als Mark Rutte en Hugo de Jonge was gelukkig ook doventolk Irma Sluis weer terug.

Lees ook  Louise (66) zit elke dag voor het raam bij het verzorgingshuis van haar moeder (102): ik wil niet dat ze sterft door eenzaamheid

Irma Sluis gaat trending
Haar knappe verschijning heeft haar al een soort van bekende Nederlander gemaakt maar na vanavond gaat ze pas echt viraal.

Haar doorschijnende blouse en stropdas gaan op dit moment trending op Twitter en wij kunnen best wel een beetje begrijpen waarom.

Zo zegt een kijker: “Wat de maatregelen gaan doen voor de cijfers, weet niemand bij de #persconferentie. MAAR: #irmasluis was er weer bij. Ik voorspel iig een toename in de verkoop van die blouse.”

Lees ook  Na 50 jaar huwelijk lag een stel op een nacht in bed, toen de vrouw haar man’s hand voelde afdalen

Gitte uit Hotter Than My Daughter is de ´kamelenteen koningin´ van Groningen

Kimberly heeft een nieuwe tattoo met nogal wat spelfouten, zie jij het?