in

Doodsoorzaak acteur Dave Mantel bekend

De dood van de acteur kwam als een grote schok. Het kwam hard binnen voor televisiekijkend Nederland toen dit weekend het nieuws naar buiten werd gebracht dat oud GTST-acteur Dave Mantel is overleden.

Ook de entertainmentwereld kon de dood van de nog maar 37-jarige niet bevatten. Een bekende van de acteur laat weten wat de precieze doodsoorzaak is. Het was al bekend dat Dave stierf aan een natuurlijke dood.

Gezondheidsproblemen
Op 1 december 2018 overleed oud Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Dave Mantel aan een natuurlijke dood. Veel was er niet bekend over zijn overlijden, maar een bekende van de acteur laat aan RTL Boulevard weten dat het hart van Dave het in de ochtend begaf.

Lees ook  Mama herenigd met zoon op zijn verjaardag, 20 jaar nadat ze dacht dat hij gestorven was.

Dave had volgens de bekende nooit eerder problemen aan het hart gehad. Wel was al enige tijd bekend dat de 37-jarige problemen had aan zijn galblaas en maag.

Goede Tijden, Slechte Tijden
Aanstaande zaterdag wordt Dave in besloten kring gecremeerd. De dood van de acteur kwam voor veel mensen als een harde klap aan, waaronder voor Ferry Doedens.

Lees ook  Keihard knallen met de nieuwe hit van Rapper Sjors: STACKS!

De twee werkten in de periode 2013 en 2014 nauw samen in de soap GTST, waar de twee een stel speelden. Dave was later ook nog te zien in De Spa, The Passion, Dokter Tinus en hij speelde een hoofdrol in de musical The Bodyguard.

Blijf weg van deze 7 typen mannen. Vooral nummer 6!

Eric (20) had het Downsyndroom en werd door de politie gedood omdat hij een speelgoedgeweer had.