in

Doodgeschoten Naomi (35) uit Arnhem schreef op Facebook: ‘Ik laat me door niemand bedreigen’

Het slachtoffer van het schietincident in de Floriszstraat in Arnhem is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. Het gaat om een 35-jarige vrouw uit die stad. Dat heeft de politie bevestigd.

Volgens goed ingevoerde bronnen gaat het om de 35-jarige Naomi. Zij zou al enkele dagen voor het schietincident zijn bedreigd.

Dat schreef het slachtoffer zelf op haar Facebook-pagina. ‘Ik laat me door niemand bedreigen. De wouten komen eraan alles wordt genoteerd’. Het is haar voorlaatste bericht op social media.

Of de schutter dezelfde is als de persoon die haar zou hebben bedreigd, is onbekend. De politie is nog op zoek naar de verdachte die maandagavond rond half acht meteen na het incident op de vlucht sloeg. De recherche deed maandag onderzoek in en rond de flatwoning in de wijk Presikhaaf. Maandagavond werd bekend dat een 46-jarige man uit Rheden is aangehouden als verdachte in de zaak.

Pfff wat een gedoe… Wat men over mij denkt en zegt is kwats. Trek ik me niets van aan.

Lees ook  Tijgermama bevalt, maar als de verzorgers DIT onder haar poten zien liggen, stokt hun adem!

Laatste Facebookbericht van slachtoffer Naomi
De zwaargewonde vrouw is met een hoogwerker van de brandweer uit de woning op de derde verdieping van een flat gehaald en met een ambulance naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht.

Daar is de moeder van twee dochters, die bovendien in verwachting was van een derde kindje, in de loop van de nacht aan haar verwondingen overleden.

Buurtbewoners zagen al agenten
Buurtbewoners spraken meteen na het schietincident al over de bedreigingen van de afgelopen dagen. De posts van Naomi op Facebook bevestigen dat beeld.

‘Bah nooit meer zo doen met m’n kinderen erbij. Nooit meer bellen nooit meer aan m’n deur uit het oog uit ‘t hart’, aldus haar Facebookpagina.

Ze schrijft niet wie haar bedreigt of waarom. Of de kinderen maandagavond tijdens het schietincident in de flatwoning waren is onbekend. Een bekende van Naomi heeft zich voorlopig over de twee meisjes ontfermd.

Agenten
Desgevraagd wil de politie niet ingaan op de vraag of er de afgelopen dagen vaker meldingen zijn geweest van bedreigingen in of rond de flat aan de Floriszstraat. Bekenden van de vrouw hebben de dagen voor het schietincident regelmatig agenten rond de flat gezien.

Lees ook  Honderden scholen besmet: ’De problemen nemen met de week toe’

Ook dat wil de politie niet bevestigen. Alle informatie over het schietincident en wat zich in de dagen voor het incident heeft afgespeeld maakt deel uit van het onderzoek, aldus de politie.

Groot onderzoek nog gaande
Haar laatste post op Facebook is van een dag voor haar gewelddadige dood: ‘Pfff wat een gedoe… Wat men over mij denkt en zegt is kwats. Trek ik me niets van aan.’

Maandagavond rond half acht kreeg de politie een melding over lawaai, burengerucht, in de flat. Eenmaal ter plaatse troffen agenten de zwaargewonde vrouw aan.

Wat er precies is gebeurd in de woning op de derde verdieping van de flat onderzoekt de politie dus nog. Daarbij wordt er rekening gehouden met verschillende scenario’s. Het motief van de moord zou gelegen zijn in de relationele sfeer.

Heb jij een hoog IQ? Alleen mensen met een hoog IQ kunnen dit raadsel oplossen!

Haagse vader moet cel in voor jarenlang misbruik van dochtertje: ‘Papa, je gebruikt me s*ksueel’