in

Dokters waarschuwen voor gevaarlijke trend: “Steek GEEN tabak in je vagijn”

Dus als je dit nu aan het lezen bent en er zit tabak in liefdesnestje: haal het er ONMIDDELLIJK uit.

Bon, de kans is klein dat dat effectief het geval is, maar toch zijn er vrouwen op deze aardbol die dat wél doen. ‘Vagijn tabak’ zou in West-Afrika namelijk nogal ‘in’ zijn…

Waarom, vraag je je af? Wel, blijkbaar zweren sommigen bij de positieve effecten. ‘t Zou namelijk het s*ksleven verbeteren… Daarbovenop geeft het volgens anderen meer s*ksueel genot én zou het de kans op een zwangerschap verhogen.

Lees ook  ‘Ik pleegde een abortus, zodat mijn zoon elk jaar al het speelgoed kan hebben die hij wil’

‘t Zou niet gaan om tabak zoals we dat hier kennen, maar om een mengeling van gedroogde tabaksbladeren in combinatie met de wortels van een bepaalde boom (de tangora, red.) óf van andere inheemse planten. Er zijn zelfs fabrikanten (ja, daar zijn dus fabrikanten van…) die er soda en sheaboter aan toevoegen.

Bijwerkingen troef!
‘t Resultaat is een branderige vagijn, gevolgd door duizeligheid, overgeven én zelfs verlies van bewustzijn. Niet zo gek dus dat dokters het afraden. Er zouden zelfs al eerste vaststellingen zijn van verhoogde kans op kanker. Al is dat nog niet dieper onderzocht.

Lees ook  Netflix-verslaafden kunnen voor 65 euro per uur betaald Netflix kijken!

Dokter Diop uit Senegal legt uit: “De vagina is zeer gevoelig en die omgeving ‘aanvallen’ met een product dat gemaakt is van tabak en soda is levensgevaarlijk.” Verder onderzoek moet nog gebeuren, maar speel het in tussentijd maar gewoon op safe…

OnneDi laat niets aan je verbeelding over met deze hete foto’s

Make-up verricht mirakels: deze sterren zien er zonder plamuursel een heel stuk minder aantrekkelijk uit (foto’s)