in

Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

Er is geen grens aan wat jongeren durven doen om in de groep geaccepteerd te worden. En als er alcohol bij gemoeid is, is het hek helemaal van de dam. Apenstreken!

36 Jaar geleden speelde een Chinese tiener genaamd Wang een drinkspel met zijn makkers. Hij was toen 14 jaar. Zijn vrienden daagden hem uit om een pen in te slikken en dat deed hij ook. Maar hij ging nog een stapje verder. Om extra indruk te maken slikte de man nog een tweede pen in.

Lees ook  Artsen DRONGEN AAN om de 5-ling te laten aborteren. 18 jaar later laat mama de artsen hun schoenen opeten

De pennen bleven 36 jaar in zijn buik zitten. Hij had nooit enige last ondervonden dus dacht de man dat de pennen al lang verteerd en in het toilet beland waren. Toen de man voor een routinecontrole in februari naar het ziekenhuis ging, vernam hij dat de pennen er nog steeds zaten.

In april werd de man geopereerd. Beide pennen werden met succes uit zijn maag verwijderd. Hij werd naar huis gestuurd en kreeg de kommentaar ‘volledig gezond en penloos’ mee.

Lees ook  Kwetsbare kinderen geforceerd gevoed en uit hun rolstoel geduwd: onderzoek naar instelling luchtballon

In deze video kan je alles nog eens in detail bekijken. De pennen lijken wel onaangetast! Wie weet werken ze nog! Meteen tonen ze je nog een hoop andere gevallen van mensen die objecten inslikten.

Heb jij zelf wel eens iets ingeslikt dat niet in je lichaam hoorde? Laat het ons weten!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

In deze familie is mama papa en papa mama: “We voeden ons zoontje niet op als een jongen”

Deze man zet 3 IKEA kastjes tegen elkaar aan en maakt vervolgens DIT. Wij staan versteld!