in

’Dode bij schietpartij Leersum is vader omgebrachte Dunja (23)’

LEERSUM – De man die dinsdag in het Utrechtse Leersum door een schietpartij om het leven is gekomen, zou de vader zijn van de vorig jaar door geweld omgebrachte Dunja (23). Hij werd dinsdag in een woning op de Vredeoordlaan dood geschoten. Agenten hebben een verdachte aangehouden.

Het slachtoffer werd nog op de oprit behandeld door ambulancepersoneel, maar dat mocht niet meer baten. Uit een woning zouden kinderen zijn opgehaald door de politie.

Agenten zijn ter plaatse in kogelwerende vesten. De omgeving is afgezet. Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk.

Lees ook  Man aangehouden nadat hij vrouw ontvoerde

Een politiehelikopter cirkelde een tijdje boven de plaats. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

’Slachtoffer is vader van Dunja’
Volgens omwonenden en kennissen van de familie is de neergeschoten man de vader van de afgelopen jaar omgebrachte Dunja (23), meldt RTV Utrecht.

Zij werd op 24 februari zwaargewond aangetroffen in een studentenflat in de woontoren City Campus Max in Kanaleneiland. Vier dagen later overleed ze.

Verdachte Lorenzo S. (25) moet zich in mei voor de rechter verantwoorden voor de dood van de jonge vrouw, met wie hij een knipperlichtrelatie had.

Lees ook  Dit is waarom je je kamerplanten dicht bij elkaar moet zetten

Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland zegt dat rechercheurs bezig zijn met het onderzoek en dat op dit moment nog niets kan worden gezegd over het schietincident.

Vrouw gebroken wanneer haar hond zonder spoor verdwijnt – 3 jaar later beseft ze wat ze met haar gedaan hebben

Utrechtse ambtenaar die snot schiet naar collega’s terecht ontslagen