in

Dochter van Patricia Paay deelt heftige foto van toen ze eetstoornis had

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, heeft een schokkende foto geplaatst op Instagram. We zien haar zo’n tien jaar geleden, terwijl ze midden in een eetstoornis zat.

Verdwaald
Door de foto te delen, hoopt ze haar volgers duidelijk te maken dat zij ook ‘maar een mens’ is. “Het spijt me als dit bericht je in de war brengt, maar ik wil gewoon even een momentje nadenken over hoezeer mijn leven veranderd is. Dit ben ik precies 10 jaar geleden, mijn ouders waren net gescheiden, ik was verdwaald, bang en ongelukkig en zat middenin een eetstoornis die ik gebruikte om overal mee om te kunnen gaan. Deze fase was een tijd waarin ik alleen in andere delen van de wereld woonde, een geheim deel van mij dat amper iemand heeft gezien.”

Lees ook  Vrouw Brummen uit krijgt schrik van haar leven door eigen camera

Media
“Ik weet dat ik in Nederland behoorlijk veel in de media ben geweest vanwege mijn ouders, dus elke onhandige fase van mijn tienerjaren is wel op internet te vinden.” Ze deelt het bericht ook omdat ze volgers die hetzelfde doormaken wil steunen. “Tien jaar na deze foto ben ik de gelukkigste die ik ooit ben geweest. Ik draag niet langer de uitstraling van iemand die zich innerlijk dood voelt. Ik misbruik mezelf niet meer en tolereer geen misbruik. Ik heb alles wat me zo verdrietig maakte laten gaan (bijna, het is een levenslang project voor iedereen denk ik).”

Lees ook  Wat deze hondeneigenaar deed zal je vertrouwen in de mens verwoesten. Maar wat een held deed om de hond te redden zal het herstellen!

Als allerlaatst geeft ze bij de foto nog wat opbeurende woorden: “Je bent niet alleen, je bent nooit alleen. Ik ben er altijd om de beste ondersteuning te bieden. Als iemand die ooit een wrak was het kan, dan kun jij het zeer zeker ook. Gooi weg die weegschaal en wees lief voor jezelf.”

PSV-fan laat opmerkelijke tattoo op de buik van z’n 7-jarige zoontje zetten:

5 miljoen euro beroofd bij Schiphol. Medewerker vastgebonden en gedumpt in kofferbak!