in

Dit wil je niet missen: deze titels verschijnen in januari op Netflix!

Het nieuw jaar is begonnen en om die reden heeft Netflix heel veel titels verwijderd. Niet getreurd; de streamingdienst heeft ook heel veel titels toegevoegd! Heb jij de popcorn al klaar? Deze series en films kun je in januari op Netflix verwachten.

Netflix heeft in januari weer veel te bieden!

1. Dirty Money, seizoen 1 – 26 januari
De nieuwe docuserie Dirty Money gaat geheid een grote favoriet worden. In de documentaire legt Alex Gibney corruptie en schandalen bloot in de zakenwereld en spreekt hij zelfs met de daders van deze schandalen. Beelden zoals je nog nooit hebt gezien!

Lees ook  Babybuikje verloofde Lil' Kleine gaat viraal

2. Riverdale, seizoen 2 – 18 januari
De dag waar de Riverdale-fans zo lang op hebben gewacht: op achttien januari verschijnt het twee seizoen van de succesvolle serie op Netflix. Helaas kun je het seizoen niet in één dag bingen: iedere week wordt er een aflevering online gezet.

3. Friends, 10 seizoenen – 1 januari
EIN-DE-LIJK is het zover: onze favoriete serie Friends staat op Netflix. Misschien wel de beste serie aller tijden en goed nieuws: alle tien seizoenen zijn er in één keer opgezet.

Lees ook  Professioneel hondenuitlater gaat met hond wandelen. Wanneer ze in het bos zijn breekt de horror los. De gevolgen zijn verschrikkelijk

4. Homeland, seizoen 6 – 16 januari
Ben je ook zo’n fan van de spannende serie Homeland? Dan hebben we goed nieuws voor je, want eindelijk staat dan toch het zesde seizoen online!

5. Rotten, seizoen 1 – 5 januari
Op zoek naar iets serieuzere kost? Dan is deze docuserie wel iets voor jou. Rotten onderzoekt in iedere aflevering hoe de geldstromen in de voedingsindustrie lopen. Schandalen en misverstanden worden aan het licht gebracht. Interessant!

Geniaal: om déze reden moet je altijd om het bonnetje vragen bij McDonald’s

Op 11-jarige leeftijd beging het meisje gruwelijke daden. Daarna zou ze nooit meer haar naam prijs durven te geven