in

Dit was het laatste wat ze tegen haar ex zei. Daarna schoot hij haar en zeven vrienden dood

Meredith Hight (27) en Spencer Hight (32) waren zes jaar getrouwd, toen zij een punt achter de relatie zette en de scheiding aanvroeg. Het koppel uit Texas ging uiteen en dat was een beslissing waar Spencer niet mee kon leven.

Meredith had de scheiding in juli dit jaar aangevraagd. Tegen haar ouders bekende ze dat Spencer fysiek agressief gedrag vertoonde. De man zou bovendien met een drankprobleem kampen sinds hij zijn werk verloor.

Lees ook  DieTim/Snapking opnieuw voor de rechter

Toen de twee onlangs officieel weer apart gingen wonen, moet er iets geknapt zijn bij Spencer. Op een avond die een feestje moest worden, het eerste dat Meredith alleen organiseerde, sloeg hij genadeloos toe. Meredith had een hoop vrienden uitgenodigd om samen gezellig naar een sportwedstrijd te kijken. Maar diezelfde avond trok Spencer naar haar woonst en vermoordde hij zijn ex-vrouw en zeven genodigden. Een negende slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Lees ook  Het gevoel dat je de laatste tijd meer betaalt voor je boodschappen? Dat kan heel goed kloppen…

Een getuige hoorde hoe Meredith smeekte voor haar leven. “Moest je dit echt doen?”, vroeg ze, vlak voordat hij haar vermoordde. Spencer werd niet lang na de aanval uitgeschakeld door een agent. Het vuurwapen hing nog aan zijn riem. Bij een huiszoeking werden in zijn appartement heel wat munitie en drugs aangetroffen.

Dit was het laatste wat ze tegen haar ex zei. Daarna schoot hij haar en zeven vrienden dood

Wie kent ‘Dian Alberts’ uit Goede Tijden, Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

Verzorgster jaar de cel in voor volledig kaalplukken bejaarde vrouw