in

Dit meisje merkt iets raar met zijn handen – een paar maanden later horen ze de waarheid

Steven en Hope weten al sinds hun eerste afspraakje dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Hun eerste ontmoeting dateert al van 2011, hij had toen een romantisch diner voor haar georganiseerd.

Hope kende hem op dat moment nog niet heel goed, maar ze merkte dat Steve problemen had om de fles te openen, alsof het iets moeilijk was voor hem. Ze besloot er echter verder niet over na te denken.

Steve wist echter dat er iets mis was en ging daarom naar verschillende artsen om raad te vragen. 4 maanden na hun eerste afspraak ontdekt de jongen dat hij amyotrofische laterale sclerose (SLA) heeft. Hij was 28 jaar oud en hoorde dat zijn leven in gevaar was – hij zou namelijk mogelijk zijn bewustzijn geleidelijk verliezen en hij zou uiteindelijk in een rolstoel eindigen.

Steve wist dat er geen tijd te verliezen was en vroeg daarom onmiddellijk de hand van Hope. Alhoewel ze zich bewust is van Steve’s conditie, besluit ze toch met hem te gaan trouwen. Twee maanden zijn Steven en Hope getrouwd.

Lees ook  Poepen in nabijheid partner: 18 procent durft het na jaar nog niet

Vanaf die dag besloten ze elke dag te leven alsof het de laatste was en zoveel mogelijk tijd samen door te brengen als mogelijk. Ze beseften dat Steve op een dag niet meer zou kunnen lopen en besloten daarom op huwelijksreis te gaan naar de VS.

De toestand van Steve bleef echter verslechteren, en in korte tijd kon de jongen niet meer spreken. Hij verloor 30 kilogram en zijn leven kwam in het gedrang. Hope kon zien dat hij zich niet goed in zijn vel voelde, maar deed alles in haar macht om hem te helpen.

Steve’s verschijning veranderde nu heel vlug, en hij is onherkenbaar in vergelijking met vroeger. Toch houdt Hope nog steeds van hem, en vindt hem nog steeds mooi, zelfs met de lange baard en haar. De ziekte heeft hem nu verlamd maar zijn hersenen blijven ondertussen onaangetast. Hij communiceert nu wel alleen met zijn computer.

Lees ook  Matthijs van Nieuwkerk: ‘Riante salaris volkomen terecht’

Hope heeft nu haar baan opgegeven om volledig voor Steve te zorgen. Samen hebben ze nu het “Drive” project gestart die hen helpt om de kosten te dekken. Steve houdt zich nu bezig met het maken van schilderijen door de verf op de grond te gooien deze dan met zijn rolstoel te bewerken.

De situatie is duidelijk niet gemakkelijk, maar Steve geeft het nog niet op. Hun motto is”Hope for Steve”, en dat is ook de naam van hun Facebook-pagina. De naam werd natuurlijk gekozen omdat haar naam Hope is.

Hun moed is echt te bewonderen! Als je het hiermee eens bent, deel dan hun verhaal op Facebook!

Deze 7-jarige stuurde een pakket naar Azië – 12 jaar later ontvangt hij een bericht die alles verandert

Deze man bouwde een kamer voor zijn hond en het is wellicht mooier dan jouw appartement.