in

Dit meisje huilt en krijst “Ik ga sterven!” Als haar ouders de video zien van wat ze deed, haasten ze zich naar het ziekenhuis.

Iedereen kent de waarschuwingen wel die voor en na gevaarlijke video’s getoond worden: probeer dit niet thuis of zonder toezicht van een volwassene. Maar hoewel we dit al duizenden keren gezien hebben, zijn kinderen zich niet bewust van de gevaren als ze iets nabootsen dat ze op televisie gezien hebben. Dat was ook het geval voor Morgan Renear, een meisje van tien jaar uit Cucamonga, California.

Nadat ze haar grote idool, de beroemde Amerikaanse illusionist Criss Angel, aan het werk had gezien, besloot ze een eenvoudige truc van hem na te bootsen. Het doel van deze truc: een muntje inslikken en er vervolgens 2 uit je mond toveren. De truc was Morgan al vijf keer gelukt, dus dacht ze om haar prestatie met de wereld te delen door een video op te nemen.

Maar wat er voor de camera gebeurde, draaide uit op een nachtmerrie. Toen ze het muntje van 25 centiem in haar mond legde en haar hoofd achterover boog, slikte ze het per ongeluk in. Haar gezicht zegt alles: ze raakte compleet in paniek, begint te hoesten en zegt: “Ik ga sterven.”

Lees ook  Leontine en Marco Borsato zijn geruchten over relatieproblemen zat

Gelukkig blokkeerde het muntje haar luchtpijp niet en kwam het meteen in haar maag terecht. Toen ze het aan haar ouders vertelde, brachten ze haar meteen naar het ziekenhuis, waar de dokters een scan maakten. Daar werd duidelijk waar het muntje gebleven was: in het midden van haar maag. Volgens de dokter zou Morgan het muntje binnen de drie dagen gewoon afscheiden. Na tien dage was er echter nog altijd geen enkel spoor van het muntje …

Gelukkig is het gevaar geweken en werd het muntje ondertussen toch op een natuurlijke manier afgescheiden. Criss Angel kreeg lucht van dit pijnlijke voorval en hij voelde zich zo schuldig dat hij iets voor haar wilde doen. Daarom nodigde hij het meisje en haar ouders uit voor een van zijn shows. “Iemand vroeg me: Heb je gehoord over dat meisje dat een truc van je wilde nadoen en in het ziekenhuis belandde? En mijn hart stond op dat moment gewoon stil”, vertelt de illusionist.

Lees ook  Dadels: dit is hoe ze jouw lichaam helpen

Maar niemand had verwacht dat dit zou gebeuren: tijdens de show riep Angel het meisje op het podium. Maar dat was nog niet alles want na de show mocht Morgan backstage komen waar ze een geweldig geschenk kreeg: een toverspel met verschillende trucjes om te oefenen. Morgan kon haar geluk niet op.

Morgan heeft erg veel geluk gehad. Dit verhaal had immers tragisch kunnen aflopen, want een object als een eenvoudig muntje is genoeg om de luchtpijp af te sluiten en te stikken. We zijn blij dat het voor Morgan uitdraaide op een geluk bij een ongeluk, maar in de toekomst zal ze vast geen trucjes meer imiteren!

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Mama wandelt tijdens een uitstapje met haar peuter voorbij 3 mannen. Dan voelt ze dat een vreemde met zijn hand haar middel vastgrijpt.

De zwangere vrouw drukt de assen van haar 2 dode kinderen tegen haar babybuikje. Want 14 jaar geleden nam ze een beslissing die ze tot op vandaag berouwt …