in

Dit kleine jongetje werd door de vriend van zijn moeder ver-kracht, tot de dood erop volgde. Het ergste van alles? Zijn moeder had het hele gebeuren kunnen stoppen

Een man uit Pennsylvania werd ervan beschuldigd vorige week de vier jaar oude zoon van zijn vriendin ver-kracht en vermoord te hebben. Volgens WTAE werd de 20-jarige Keith Jordan Lambing aangeklaagd wegens moord, ver-krachting van een kind en aanr*nding van de eerbaarheid van een minderjarige. De verslagen van de rechtbank tonen aan dat de jongen uiteindelijk overleed aan zwaar bloedverlies ten gevolge van de ver-krachting.

De politie zegt dat de vierjarige Bentley de ochtend van 21 maart werd toevertrouwd aan de zorgen van Lambing in een Super 8 Motel waar Lambing woonde op het ogenblik van deze vreselijke feiten.

Lees ook  7x deze fouten kun je maken bij het wassen van je beha

Lambing wist dat Bentley dringend medische verzorging nodig had, maar in plaats van de hulpdiensten te bellen, belde hij zijn eigen moeder, Kristen Herold. Deze laatste besloot om het kleintje niet naar het ziekenhuis te brengen, maar naar het huis van zijn vader. Het was tijdens die rit dat Bentley bewusteloos viel, waardoor Herold toch gedwongen werd om te stoppen en de hulpdiensten te bellen.

Ook Herold werd aangeklaagd wegens schuldig hulpverzuim. De openbare aanklager in de zaak, Richard Goldinger, zei aanvankelijk dat de moeder, de 21-jarige Mackenzie Peters, tijdens de feiten aan het werk was en nooit kon vermoeden wat er aan de hand was. Maar ondertussen werd ook Herold in staat van beschuldiging gesteld.

Lees ook  Lerares Simone sterft aan coronavirus nadat ze ineenstort voor haar leerlingen

Uit een medisch verslag bleek immers dat Bentley een ernstige brandwonde had op zijn linkerhand en polst. De onderzoekers zeggen nu dat “geen enkele zorgvuldige verzorger of ouder deze wonde onbehandeld gelaten zou hebben.”

De politie ontdekte voorts ook sporen van druggebruik in de motelkamer waar Lambing en Peters met de jongen verbleven.

DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!

Loyale hond wacht een hele week lang op de plek waar zijn eigenaar zei dat hij moest blijven. Dan bekommert eindelijk iemand anders zich om hem

18 maanden lang werkte hij aan de kamer van zijn dochter. Het eindresultaat is absoluut uniek!