in

Dit jurylid is in SHOCK wanneer hij ziet wie er staat te zingen op het podium… WOW!

Maak kennis met Harrison Craig, een jongen die al zijn hele leven het slachtoffer is van pesterijen omdat hij stottert. Ondanks de pesterijen laat hij zich niet kennen en gaat hij door met waar hij goed in is: zingen.

Naast dat hij een grote passie heeft voor muziek, is zingen de enige manier waarop hij zijn gestotter onder controle kan houden. Toen Craig hoorde dat The Voice Australia kandidaten zocht, meldde hij zich meteen aan — en wat zijn we blij dat hij dat heeft gedaan!

Lees ook  Bertus(75) probeert politieagente te versieren

Tijdens de blind auditions wist hij iedereen te verbazen met zijn vertolking van “Broken Vow” van Josh Groban. Hij geeft het optreden van zijn leven en blaast hiermee de juryleden compleet omver.

Zijn stem is onberispelijk en hij weet elke noot perfect te raken. Tijdens zijn auditie stonden zijn moeder en broer hem backstage aan te moedigen. Op 3:55 is Craig’s jongste broertje in tranen terwijl hij de overwinning van zijn broer viert. Wat een ongelooflijk ontroerend moment. Beluister hieronder zijn optreden en vergeet deze schitterende video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Lees ook  Pasgeboren baby weigert te eten, dagen later ontdekt familie het gruwelijke

Heftig: Man vermoord vriendin en daarmee onwetend ook zijn baby

Kinderopvang filmt kinderen met verborgen camera – wat de camera vastlegt, doet ons bloed koken