in

Dit is zo’n vreselijk verhaal

Dit is zo’n vreselijk verhaal, maar godzijdank liep het goed af. Een 28-jarige vrouw uit Florida in de VS vertelde de politie dat ze een week lang door de hel was gegaan. Op een woensdagavond begon haar vriend haar fysiek aan te vallen alvorens de vrouw met een wapen te bedreigen.

Terwijl ze met het wapen worstelden, werden er een paar kogels afgevuurd die zich in de muren van haar huis boorden. Een van de kogels vloog zelfs door de muur in een andere kamer.

De volgende twee dagen werd de vrouw tegen haar wil thuis opgesloten. Dan, de volgende vrijdag, kreeg ze een geniale ingeving om haar leven te redden.

Lees ook  Ex-man steekt vrouw in keel in Kerkrade - Buurt enorm geschrokken om dood lieve tante

Ze kon haar gewelddadige vriend ervan overtuigen om hun hond naar de lokale dierenarts te brengen. Hij stemde in, maar drong erop aan om met haar mee te gaan en nam ook zijn wapen mee. Onderweg naar de dierenarts richtte hij zijn pistool verschillende keren op de vrouw en dreigde ermee haar en haar familie te doden.

Nadat het stel in het kantoor van de dierenarts binnenwandelde, stopte ze de secretaresse stiekem een briefje toe.

Lees ook  Zo werd Sinterklaas vroeger gevierd! Met kettingen!

“Bel de politie”, las het. “Mijn vriend bedreigt me. Hij heeft een wapen. Laat het hem alsjeblieft niet merken.” Het was een gigantisch risico, maar dit briefje redde haar leven.

De politie werd ingelicht en arresteerde de man wegens wapenbezit en huiselijk geweld. De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht met een blauw oog, hoofdwonde en een gekneusde arm.

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT ALS OOK JIJ DANKBAAR BENT DAT DE WERKNEMERS VAN DE DIERENARTS ZO ALERT REAGEERDEN!

Video gelekt: Drugsfeest in gevangenis Zaanstad

Ouders moeten rekening van €110.000 betalen nadat uitstap van zoontje naar het museum uitdraait op een nachtmerrie.