in

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met s*ks, nummer 7 is echt eng

Er zijn maar weinig dingen in het leven die te vergelijken zijn met fantastische s*ks met iemand waar je echt om geeft.

Natuurlijk, als je een gezonde relatie hebt, is het aanzienlijk gemakkelijker (en leuker) om je s*ksleven actief te houden dan anders het geval zou zijn.

De passie in de slaapkamer neigt echter een beetje af te nemen naarmate de jaren verstrijken, maar dat is gewoon iets waar je doorheen moet werken. Zoals je snel zult leren, kan het hebben van s*ks geen negtaieve gevolgen hebben!

Hier zijn 7 dingen die gebeuren als je stopt met rollen in het hooi!

1. Je immuunsysteem wordt zwakker en je wordt vaker ziek
Studies tonen aan dat mensen met een minder actief s*ksleven een zwakker immuunsysteem hebben.

Dat betekent dat ziektes en infecties waarschijnlijker van invloed zijn op je lichaam. Uiteindelijk zal het ertoe leiden dat je vaker ziek wordt.

Yolanthe reageert op 'hereniging met Wesley'

2. Je wordt geïrriteerd en gestrest
Mensen met meer s*ks hebben minder kans op stress. Dat komt omdat s*ks antistress hormonen vrijgeeft en je meer ontspannen maakt. S*ks maakt je ook minder prikkelbaar.

3. Je krijgt het moeilijk om opgewonden te raken
In veel opzichten is s*ks hetzelfde als trainen. Hoe minder je het doet, hoe slechter je je zult voelen. En zoals bij de meeste sporten, oefening baart kunst.

Als je niet oefent, wordt het de volgende keer moeilijker. Mannen kunnen problemen krijgen met het krijgen van erecties en vrouwen kunnen het moeilijk krijgen om een ​​org*sme te krijgen.

4. Je dromen kunnen veranderen
Het komt vaak voor dat je van s*ks droomt als je s*ksleven slecht is. Sommige mensen krijgen levendige s*ksdromen en kunnen orgasmen in hun slaap hebben.

Maar s*ksdromen hebben is gebruikelijk. Ongeveer 8 procent van de dromen houdt een soort van s*ksuele activiteit in, volgens een studie van de Universiteit van Montreal, waarbij vrouwen het net zo vaak krijgen als mannen in het dromenland.

Geert Wilders is getrouwd met een Turk

5. Je verliest je libido
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, word je niet “geiler” van weinig s*ks. Het is andersom. Als je stopt met s*ks, zal je lichaam beginnen met het verminderen van de productie van geslachtshormonen.

6. Je zult slaap verliezen
S*ks is een geweldige manier om te gaan slapen. Na een org*sme komt het hormoon prolactine vrij, dat verantwoordelijk is voor de gevoelens van ontspanning en slaperigheid.

7. Het risico op kanker neemt toe
S*ks kan mannen helpen prostaatkanker te bestrijden. Studies hebben aangetoond dat mannen die regelmatig ejaculeren een minder waarschijnlijk risico hebben op het krijgen van prostaatkanker. En ook, als je een actief s*ksleven hebt, ben je minder vatbaar voor hartaandoeningen.

Wees niet verlegen, DEEL deze belangrijke informatie met je vrienden!

Gezicht vader zwelt op nadat hij ziekte heeft opgelopen waarvan hij dacht dat hij verkouden was

‘Ik pleegde een abortus, zodat mijn zoon elk jaar al het speelgoed kan hebben die hij wil’