in

Dit is wat er gebeurde met vermiste Arnee (21) Verschrikkelijk!

Het lichaam dat eerder maandagavond in het water bij Het Turfschip in Heerenveen is gevonden, blijkt van de sinds donderdag vermiste Arnee (21) te zijn. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is van een misdrijf, meldt de politie.

De politie was bezig met een zoektocht naar de vermiste man toen een lichaam in het water werd gevonden. Het is goed mogelijk dat hij dronken in het water is gevallen waardoor hij dronk zegt de politie.

De man werd sinds donderdagnacht vermist na een bezoek aan een kroeg in zijn woonplaats Heerenveen. Zaterdag gaven zijn ouders hem op als vermist, omdat hij nergens te bekennen was.

Verhuizing
Arnee zou zaterdag gaan verhuizen. Zijn huis stond vol met verhuisdozen en zijn voordeur stond wagenwijd open, zo vertelde een familielid aan Omrop Fryslan. Van Arnee zelf was geen spoor te bekennen.

Tijdens een zoektocht vandaag werd het lichaam van de vermiste man gevonden in sloot, op een paar honderd meter van zijn huis. Over de doodsoorzaak heeft de politie niets verteld. Van een misdrijf is volgens een woordvoerster geen sprake.

Dit lijstje met vuurwerk wordt met ingang oud en nieuw 2020 verboden!

Baby (1) die zondag in Frankrijk in auto werd vergeten, overleden