in

Dit is waarom Tatta van Mocro Maffia een lui oog heeft

Mocro Maffia is één van onze favoriete series van dit moment. Helaas heeft het tweede seizoen, dat alweer twee maanden geleden uitkwam, maar zeven afleveringen en natuurlijk hebben we deze inmiddels allemaal al gezien.

Tijdens het kijken vroegen we ons de hele tijd één ding af: waarom heeft Tatta, gespeeld door Robert de Hoog, een lui oog in de serie? In andere rollen heeft Robert dit namelijk niet. Blijkt dat de acteur dit een hele tijd geleden al uitgelegd heeft tijdens een interview met het AD.

Waarom Tatta een lui oog heeft in Mocro Maffia
Nadat het eerste seizoen van Mocro Maffia gelanceerd werd, sprak het AD met Robert. Zij vroegen hem naar zijn luie oog en zijn accent in de serie. Robert vertelt dat hij in de serie echt even iemand anders wilde zijn, omdat mensen hem natuurlijk al van andere rollen konden kennen. Hij legt uit: “Mensen kennen me van andere dingen, dus ik wilde toch graag iets doen wat vervreemdend was.”

Lees ook  Familie neemt afscheid van mama met Alzheimer. Wanneer ze naar papa kijken, moeten ze naar adem happen.

Dit is hoe hij op het idee van een lui oog kwam: “Toen ik op straat iemand tegenkwam met een lui oog, dacht ik: ja, dát moet ik doen. Het is een klein ding, maar heeft zó veel impact. Samen met het accent. Dat moest ik overigens wel afleren. Zat ik na de opname met de regisseur te eten en bestelde ik als Tatta… Het was goed dat ik daarna in Soof 2 ging spelen. Kon ik wat afstand nemen.”

Lees ook  Moeder vertelt dochter (14) dat ze plastische chirurgie moet ondergaan, want “lelijke mensen bereiken niets”

Heel goed gespeeld, Robert!

Komt er een seizoen 3 van Mocro Maffia?
Vlak voordat seizoen 2 van Mocro Maffia uitkwam, spraken we acteur Bilal Wahib (die ‘Mo de Show’ speelt in Mocro Maffia) en we vroegen hem of er nog een derde seizoen komt van Mocro Maffia. Zijn antwoord? “Dat ligt aan jullie! Als het tweede seizoen van Mocro Maffia goed bekeken wordt, is de kans groot dat er geld beschikbaar komt voor een derde seizoen. Dus dat hangt echt af van de kijkers, maar ook de reacties op straat en op social media.” Je weet dus wat je te doen staat. 😉

Rachel Hazes kan Bridget Maasland niet genoeg bedanken

Mijn ouders wisten dat ze zouden overlijden voor mijn negende