in

Dit is waarom Patrick Kluivert drie keer trouwde met zijn vrouw Rossana

Tien jaar geleden trouwden Patrick en Rossana Kluivert voor het eerst in Laren. In 2014 gaven ze elkaar in Las Vegas het jawoord en onlangs hebben ze voor de derde keer hun huwelijksgeloftes afgelegd. Patrick: ‘In onze woonplaats Barcelona heb ik Rossana, in het bijzijn van onze kinderen, opnieuw mijn jawoord gegeven.’

In tien jaar tijd zijn Patrick (41) en Rossana Kluivert (45) inmiddels al drie keer met elkaar getrouwd; elke plechtigheid vond in besloten kring plaats. De eerste keer was op 28 januari 2008 in het stadhuis in Laren. Met slechts twee getuigen en de trouwambtenaar trouwden ze in het geheim. Het plan was om later nog een groot feest te geven.

Lees ook  Vrouw steelt uit supermarkt – dan doet de agent iets onverwachts

Maar dat kwam er niet van. Rossana kreeg lymfeklierkanker en vocht twee jaar lang voor haar leven. Patrick was in die tijd haar grootste steun. ‘Wat die periode mij heeft geleerd, is dat je elk moment moet aangrijpen om het leven te vieren,’ zegt Rossana nu. ‘Patrick en ik hadden een zware tijd gehad en toen de behandelingen klaar waren, besloten we opnieuw te trouwen.

Lees ook  Dieet van gekookte eitjes: Dit is hoe je 5 kg verliest in een week tijd!

In de A Little White Wedding Chapel in Las Vegas. Geheel in trouwkleding. Het voelde zo fijn.’ Ook daar waren Patrick en Rossana slechts met zijn tweeën. ‘Ja en we zijn nu voor de derde keer getrouwd,’ lacht Patrick.

Knappe roodharige beslist om haar lange haren te laten knippen. Haar nieuwe look maakt haar compleet onherkenbaar.

Dames, lees dit: deze vaak genegeerde signalen kunnen wijzen op borstkanker.