in

Dit is de reden dat je je lokken nooit ’s ochtends moet kammen

Deed jij dit ook altijd?
Vroeg opstaan is voor veel mensen geen pretje, maar om er maar het beste van te maken doen veel mensen hun best om appetijtelijk voor de dag te komen. Even het gezicht wassen, schone kleren aantrekken en de tanden poetsen. Het hoort er allemaal bij. Zo ook het temmen van de lokken, iets wat ’s ochtends een behoorlijke kwelling kan zijn.

Het kammen van je haren in de ochtend is een leed dat je moet voorkomen om deze reden.

Lees ook  Mark (12) vluchtte na een ruzie weg met mama’s Creditcard. Pas 4 dagen later hoort ze wat er is gebeurd

Ochtendroutine
Velen starten hun ochtend met een toiletbezoekje, een straffe bak koffie en met het opfrissen van zichzelf. Haal jij ’s ochtends ook altijd een borstel of kam door je haren? Dan ben je volgens haarstylist George Northwood verkeerd bezig. In een interview met Vogue deelt de sterrenstylist, die de coupes van Alexa Chung en Rosie Huntington-Whiteley voor zijn rekening mag nemen, zijn haargeheimen. Het trucje achter stralende lokken? Kam het ’s ochtends nooit.

Lees ook  Agressieve man die dreigt met mes van 34 centimeter maakt diepe indruk op spoedeisende hulp St. Anna

Kammen
’s Ochtends de kam door de lokkenhalen? Dat is volgens Northwood een echte no-go. Of het nu droog is of nat, volgens de stylist is het absoluut uit den boze. “Kam je haar nooit in de ochtend. Ten eerste gaat je haar daardoor pluizen. Ten tweede is het schadelijk voor je haar.” Hoe je er dan voor moet zorgen om je haar ’s ochtends goed te laten zitten? Simpelweg de slaapklitten er met je vingers uithalen.

Handig! Met deze tips voorkom je een slechte adem

Heb jij een hamster? Lees dan direct deze belangrijke waarschuwing!