in

Dit is de foto die Facebook verwijderde en nu overal op het internet wordt gedeeld

Recentelijk deelde een 16-jargie jongen een foto van zijn geliefde huisdier. Facebook verwijderde deze foto echter snel, inmiddels is de puppy overal op het internet terug te vinden!

De jongen was dol enthousiast over zijn pasgeboren puppy’s en besloot daarom een foto van een van hen te delen op Facebook. De automatische herkenning van Facebook was het hier echter niet mee eens en verwijderde de foto. De reden hier achter: Het systeem van Facebook dacht dat de puppy een penis was, en dit mag natuurlijk niet op Facebook staan.

Lees ook  Marieke Elsinga laat zich van heel andere kant zien in pikante fotoshoot

De 16-jarige jongen is een echte dierenvriend en deelt regelmatig foto’s van zijn honden. Geen van zijn foto’s hebben echter ooit zo veel publiciteit gekregen als deze foto!

Hieronder zie je de originele afbeelding die hij uploadde.

– Ik kreeg een melding en kreeg te horen dat het beeld werd verwijderd. Toen realiseerde ik dat dit op een penis lijkt. Ik had alleen een foto van een onschuldige puppy gezien, zo zegt hij tegen Metro.

In eerste instantie was de jongen vooral erg gefrustreerd door de verwijdering van Facebook, toen zijn foto eenmaal viral ging had hij er echter minder problemen mee.

Lees ook  Niet gek, wel bijzonder: Zwangere Tory heeft relatie met 4 mannen

– Ik ben blij dat mensen denken dat dit zo leuk is. Eén persoon vertelde me dat het beste was om hiermee te lachen, zo vertelt hij tegen Metro.

We zijn er zeker van dat deze 16-jarige deze foto nooit meer zal vergeten! Deel de afbeelding nu met je vrienden op Facebook als je deze ook zo geweldig vindt!

Wie kan haar helpen? ‘Vijf keer per dag is niet genoeg’

Vrouw heeft zes jaar last van gevoel van “rollende bal” in haar buik, pas dan ontdekken artsen wat er aan de hand is…