in

Dit is dé “beautytrend”: het decoreren van je nagels met kleine handen en voeten

Trends, het voelt alsof ze de wereld van vandaag regeren. Ze komen en gaan sneller dan je je ogen kunt knipperen.

In het verleden was het van mening dat trends nog een paar jaar aanhielden voordat ze volledig werden vervangen door nieuwe.

Nu weet je echter niet echt meer wat trendy is omdat het zo vaak verandert. We hebben een punt van versnelling bereikt in mode en decoratie waar nieuwe stijlen en kleurencombinaties gewoon continu doorlopen.

Als je naar een modeshow kijkt, heb je het gevoel dat je een sciencefictionfilm kijkt. Echt onmogelijk om het bij te houden.

Lees ook  ’Grote zorgen om de zoon van Michael Jackson’

Een trend waarvan ik zeker weet dat het er een is met een spawn met een zeer korte levensduur, is deze nieuwe modeverklaring – die bestaat uit het bevestigen van kleine handen en voeten aan je nagels, meldt Diply.

Een nieuwe trend heeft de online deuren van viraliteit bereikt, en het is geen eenvoudige kleur of patroon voor de komende lente van 2020. Dit is er een die ervoor zorgt dat je een tijdje aan je hoofd krabt wanneer je de foto’s ziet. Totdat je begrijpt waar je naar kijkt.

Lees ook  Dit wil je niet missen: deze titels verschijnen in januari op Netflix!

Handen en voeten nageltrend

In plaats daarvan is de trend om je nagels te versieren, met kleine handen en voeten. Een handen-en-voeten-onderscheiding als je wilt.

En dit is hoe het eruit ziet

Ja, het duurt lang

Het verkrijgen van deze zeer gedetailleerde nagels is niet eenvoudig, het proces vereist veel werk en precisie. Op internet zijn er clips waar u kunt zien hoe het is gedaan.

Artsen waarschuwen ouders meer gevallen van vreemd corona-syndroom bij kinderen te verwachten

Man verliest gezichtsbedekking tijdens overval op slijterij in Reigersbos