in

Dit gaat er komend jaar veranderen bij The Voice

De finale van The Voice of Holland is in zicht. Morgenavond rond elf uur zullen Martijn Krabbé en Wendy van Dijk de bokaal aan een van de finalisten uitreiken. En dat zou zomaar eens de laatste keer kunnen zijn.

Presentatieduo
Nu bedoelen we niet dat het programma de stekker eruit trekt. Integendeel zelfs. De voorbereidingen voor een nieuw seizoen zouden qua aanmeldingen al in volle gang zijn. Maar qua presentatieduo ziet het er wél naar uit dat er het een en ander gaat veranderen.

Verhuizing naar Talpa
Zo werd onlangs bekend dat Wendy een contract heeft getekend bij Talpa en daar dus aan de slag gaat met programma’s maken en presenteren.

Lees ook  Ezeltje dat 25 jaar ritjes gaf aan kinderen, neergestoken tijdens eerste nacht pensioen.

Hierdoor zal ze afscheid moeten nemen van haar sidekick Martijn, waarmee ze The Voice al jaren presenteert en die naar verluidt nog wel gewoon bij RTL blijft.

Wie het programma uiteindelijk krijgt is overigens ook nog maar de vraag. Talpa is namelijk druk bezig om The Voice naar SBS te krijgen, wat voor de nodige verschuivingen kan gaan zorgen.

Maar ook al blijft de talentenjacht bij RTL, volgens Martijn zijn alle opties bespreekbaar. “Ik ben niet zo afhankelijk van The Voice als de mensen misschien denken.

Lees ook  Sem Wensveen is absoluut de knapste top tennisster uit Nederland!

Ik zou het niet erg vinden om te stoppen, al zou daar wel iets tegenover moeten staan. Deze zomer zal dat nog niet gebeuren.

Ik ben gevraagd de zomerse periode vrij te houden. Ik weet alleen nog niet welke ik ga doen: The voice of Holland, Kids, Senior of allemaal.”

Kortom: het tijdperk van Wendy en Martijn is voorbij, maar wie o wie gaat (een van) hen opvolgen?

Rebecca vraagt tieners stil te zijn in bioscoop – dagen later wordt ze door hun ouders gezocht

Gruwelijke marteling met boormachine door nepagenten in Nederland; 4-jarige dochter was thuis